Expoclassic Mollerussa 2017, pel bon camí!

Expoclassic Mollerussa, aquest passat cap de setmana, entre moltes altres ofertes relacionades amb el mon del clàssic.

Una de les cites obligades que teníem aquest cap de setmana. Dies 6 i 7 de Maig, a la fira de Mollerussa, hi trobàvem el, ja tradicional, Expoclassic.

Us serem sincers, no sabíem que esperar, ja que els últims anys, Expoclassic havia anat perdent pistonada, i temíem que seguis aquesta dinàmica.

Just al contrari és el que ens hem trobat al arribar allà. Una molt grata sorpresa veure com la gent de Mollerussa, com els seus organitzadors han replantejat algun dels detalls i enfoc, portant-nos aquest 2017 una molt bona Fira.

Expoclassic

A la entrada de la fira, just passar la porta, una magnífica exposició de la casa Ducati, acompanyada d’uns VW dels Amics del Club Clàssics del Motor de Lleida en commemoració dels 80 anys de VW.

Entrant a la nau principal ja fa olor a recanvis. Moltes parades de recanvis i col·leccionables, tant material per a cotxe com per a moto. Botiga de eines i útils per fer de manetes a casa.

Al Final d’aquesta nau, i avans de entrar en la següent, ja es comença a respirar amb olor de Seat. Aquest 2017, la organització ha preparat tot un homenatge a la marca de la Zona Franca. 600, 1400, 1500, 124, 1430, 850 de tots els colors i variants esposats estaven. Repliques Abarth acabaven de donar color a la exposició.

Al costat dels Seat, una gran col·lecció de motos de tots els estil.

Al altre costat, la ja habitual zona de vehicles de venta entre particulars. Escarabat, DS19, Palace així com unes quantes motos.

Els clubs sempre hi son presents, com arreu, per donar informació i suport per tot allò que els puguis menester així com per donar un cop de ma a la organització.

Afició

Al exterior del recinte, amplia zona per que el aficionat que hi va amb clàssic i pugui estacionar i provocar una exposició annexa. EL aficionat no ha fallat, i sempre ha estat ple l’aparcament.

Tal com dèiem al inici, bona feina i pensada, heu aconseguit donar-li altra cop aquell plus que fa que Expoclassic Mollerussa, sigui cita obligada per l’aficionat.

Felicitats, Salut i Benzina

cotxesclassics.cat

Be the first to comment

Leave a Reply

La teva adreça no serà publicada.


*