4ª concentració de clàssics Badia de Roses 2017

Roses. Dins d’aquest cap de setmana extremadament ocupat per concentracions i trobades, hi trobàvem la 4ª concentració de clàssics de la Badia de Roses de la gent de Tocats pels clàssics.

Les activitats s’iniciaven el dissabte amb el Mini Rally clàssic de Regularitat Badia. Tota la tarda farcida, i on els espectadors i participant tenien molta feina per fer i per veure.

Nosaltres vam anar-hi a passejar el Diumenge al matí, ja que dissabte teníem cita a la Expoclassic de Mollerussa.

A les 9h s’iniciaven les inscripcions dels participants de la trobada i esmorzar per tothom. Gran participació de vehicles els que vam poder veure allà concentrats. El fet de tenir dissabte el rally, va permetre a la concentració de diumenge de disposar de tots aquells participants amb els seus clàssics preparats per rally.

Vehicles Americans: Bona presencia, vehicles des de els anys 50 fins als 90. Aquest cap de setmana, hem pogut veure un KITT quasi a totes les trobades.

Vehicles de Rally dels participants del Rally del Diumenge. 1430, abarth, GT Turbo, Alpine, Porsche

Clàssics a Roses. Volkswagen, Renault, Seat, Porsche i una mica de tot.

Bon ambient, bon esmorzar i magnífics cotxes els exposats pels participants de la Badia de Roses. Sempre és d’agrair que s’acostin els vehicles americans, per la seva grandesa i peculiaritat, donan color i pistons allà on van.

Bon Cap de setmana el organitzat per la gent de Tocats Pels Clàssics, felicitats per la feina feta.

Salut i Benzina.

cotxesclassics.cat

Fotografies: T.Miró i P. Boixadera

Be the first to comment

Leave a Reply

La teva adreça no serà publicada.


*