Sentmenat 2017, concentració de clàssics.

Hem tornat a Sentmenat, al Sentmenat 2017 de clàssics per veure com els amics dels clàssics de Sentmenat tornaven a omplir el poble.

Aquest cap de setmana del 7 de maig, entre moltes altres ofertes de lleure per clàssics, trobàvem la concentració de clàssics de Sentmenat.

A les 8.30h, tothom estava citat a la plaça de la vila de la localitat. Just all mateix lloc emblemàtic on es reuniren per la calçotada 2017. Els participants tenien fins a les 10h per fer cap a la localitat i inscriure’s degudament. Un cop inscrits, a esmorzar, part important de tot Diumenge al matí, tan si vas amb clàssic com si vas a peu.

Els cotxes restaran exposats a la plaça de la vila i al carrer adjacent, degut a la gran quantitat de participants i història allà present.

Seat, Mercedes, Citroën, BMW i moltes marques estaven allà representades.

I sabeu què? Un Knight Industires 2000 també hi va anar, de la mateixa manera que n’hem vist a Mollerussa i a Roses.

Una bona colla de motocicletes tambe acompanyaran a la trobada, com a citats que estaven. Les dues rodes sempre acompanyen d’allò més a les de quatre.

A les 12h, amb força puntualitat, els participants s’enfilen als clàssics per gaudir d’un ratet de carretera, de les carreteres d’entrada i sortida a la localitat, que per estretes i corbades, fan de la ruta, per curta que sigui, entretinguda i divertida.

Al acabar la ruta organitzada pels Amics dels Clàssics de Sentmenat, la festa acabava i tothom a desfilar per dinar.

Bona organització com sempre, bons cotxes i bona gent a la concentració de clàssics de Sentmenat 2017

Salut i Benzian

cotxesclassics.cat

Fotografies: J. Mas

 

 

Be the first to comment

Leave a Reply

La teva adreça no serà publicada.


*