Santa Margarida de Montbui 2017

Santa Margarida de Montbui.

Difícil cap de setmana, més que res, per decidir a on anar entre tantes opcions. Com s’han acumulat, moments en que realment t’agradaria poder estar en més de un lloc a l’hora.

Desprès de mirar i remenar cartells durant una bona estona , he decidit anar cap a l’Anoia, Santa Margarida de Montbui.

El poble esta immers en plena fira de la multicultura i el comerç, entre un munt d’activitats programades hi ha la sisena trobada de cotxes clàssics.

La convocatòria es a Montmercat, un nou espai destinat a acollir cada dissabte las paradetas del mecat al carrer .

Estem al centre del poble pero hi ha un gran aparcament que ens facilita les coses. Es veu de seguida que es prepara un dia de festa. Gent muntant parades de comerç al carrer, un gran escenari preparat segur per alguna actuació.

El que no trobo es la taula d’inscripcions i és que en aquest cas el que hi ha, és una roulot. Original rebuda on a traves de la finestra els participants reben tota la informació de la trobada i la ruta.

A l’altre banda de la plaça hi ha mes gent treballant, ja s’estan començant a coure las primeres botifarrers i d’altres paren taula.

Jo vaig veient cotxes i fent fotos mentre les taules es van omplint, ambient familiar, com sempre, retrobaments , converses. riures i cotxes per gaudir admirant-los.

Expo.

Poc desprès ja començo a prendre posició per veure la sortida de la ruta.

No he de esperar gaire, m’he distanciat una mica pero puntualment poc desprès de les once començo a sentir els claxon dels cotxes .

Surten en grup tots junts, com si d’un cercavila es tractes pels carrers plens de gent. Els espera un bon recorregut per la comarca, segur que s’ho pesaran molt  be.

A estat un plaer com sempre, gracies i fins la setena.

Torno capa a casa, això si, pensant en tot el que m’he perdut avui pel fet de no poder multiplicar-me!

Salut i Benzina

El Rodaclàssics

Be the first to comment

Leave a Reply

La teva adreça no serà publicada.


*