Benzina i Calçots a Sentmenat. 12/3/17

Aquest diumenge 12 de març, ens esperaven els amics dels clàssics de Sentmenat en la seva Calçotada d’aquest 2017. Així que el plà era senzill, carretera, benzina i calçots.

La cita era a dos quarts de nou de matí al carrer Anselm Clavé de Sentmenat, una població situada entre Sabadell i Caldes.

Trobada

La organització, seguint instruccions de la policia local, instruïa el dia anterior a retardar la hora de la trobada fins a tres quarts de deu, instant als participant a no ser puntuals ja que travessaria la localitat una volta ciclista i el carrer estaria tancat. Ves per on, nosaltres puntuals  i tossuts de mena vam poder corroborà, que efectivament, la volta ciclista era real, i la vam gaudir des de Sabadell.

Deixant de banda aquest detall, entre tres quarts i les deu els participants comencen a arribar. Roldan, part de la organització, ens comenta que n’hi ha 60 d’inscrits. Al finalitzar el recompte, la xifra està més pròxima als  80 que als 60, l’únic problema és el dinar, el fet de omplir Sentmenat de clàssics és una alegria.

El aparcament, cotxes molt diversos i de diferentes edats, 2cv, MG, Renault, Seat, Triumph, Continental, Chevrolet, Porsche, Mercedes i un llarg etcètera. Molt diferents però la gran majoria amb un missatge clar els vidre, No som Vells, som Història. Missatge unànime i pacífic en contra de la proposta de llei de la AMB.

A Passejar.

La ruta prevista s’iniciaria a les 11 del matí. Un accident a la carretera de caldes, obligava a la organització a retardar la sortida i a trobar una ruta alternativa. Realment, la ruta en si és el de menys, lo important és sortir i conduir, així que, tota carretera és bona.

AL voltant de dos quart d’una, tots de tornada a Sentmenat. La majoria, a menjar calçots i d’altres com nosaltres, cap a casa.

Amics dels clàssics de Sentmenat,  a estat un plaer haver-vos conegut, veure lo bé que us ho munteu i com us estimeu la nostra afició.

Ens hi tornarem a veure.

Salut i Benzina.

cotxescassics.cat

 

 

1 Comment

Leave a Reply

La teva adreça no serà publicada.


*