2ª Concentració de GT Turbo a Tossa de Mar 12/03/17

Aquest diumenge dia 12 de març, els amants de la casa Renault tenien una cita obligada a Tossa de Mar, a la Costa Brava, en la Concentració de Renault 5 GT Turbo.

La cita, a la platja de Tossa de Mar, al peus del Castell. La platja, completament habilitada per acollir a totes aquestes feres de la casa Renault.

La Friolera de 115 Renault 5 GT Turbo.

Per els participants, la jornada començava de bon de matí, estaven citats els vehicles a les 9.

Moment de les inscripcions i aparcament. Un cop acabat el tràmit burocràtic, a recarregar energies que n´hi que s’han fet uns quants quilòmetres, així que a esmorzar.

Al acabar d’esmorzar, i abans de sortir de ruta i post inspecció del jurat, es procedeix a la entrega de trofeus. Varies categories, al vehicle més original(estat), al vehicle més preparat i al vehicle que havia fet més quilometres per la cita. A mode de curiositat, aquest últim se’l endugué un participant que pujà des de Vinaròs!

A Passejar.

Acabada la entrega de trofeus, tocava cremar benzina. La organització preparà una ruta entretinguda i revirada, començant per una passejada per dins del poble i seguit per carretera oberta passant per Sant Feliu de Guíxols, Sant Grau d’Ardena, llagostera i tornada cap a Tossa.

A Trompejar.

Al arribar a Tossa, la organització tenia preparada una sorpresa. Un circuit de habilitat en un camp tancat terrer. Allà els participants més agosarats han pogut fer valer la seva vàlua i destresa al volant així com el Turbo dels seus Renault 5. Si senyor, forma divertida de finalitzar la jornada.

Fotografies i video: Organització concentració GT TURBO.

Desprès d’això, alguns aprofitant per quedar-se a dinar i allargar la jornada i d’altres se’n van. Però tots ells, tan si es queden com si se’n van, sols tenen una cosa al cap: la pròxima concentració de GT Turbo, serà a Tossa?

Felicitats a la organització. Molt Bona Feina.115 Renault 5 GT Turbo és Salvatge.

Salut i Benzina

cotxesclassics.cat

Be the first to comment

Leave a Reply

La teva adreça no serà publicada.


*