Visita a la Fira Epocauto Reus 2017

Aquest cap de setmana 11-12 de març, ha tingut lloc a la localitat de Reus la Fira Epocauto 2017. Al recinte firal de Reus, un any més teníem cita, la fira de vehicle antic més gran de la Provincia de Tarragona.

Què hi hi hem trobat a Epocauto?

Exposició.

Com cada edició, al entrar a la fira a ma esquerra al final, Epocauto reserva tot aquell espai per la exposició de vehicles. En aquesta edició, i suman-se a la celebració dels 60  anys del Seat 600, una gran ristra de 600 ens hi esperava. N’hi havia de tots els models, N, D, E, L i inclòs una preparació cabrio molt ben resolta. Fen companyia, una mostra de les diferents Siata que es van construir, Fomichetta, 750 i les furgonetes.

Per altra Banda, Volkswagen era el segon protagonista, escarabats i campervan així com un kuvelwagen.

Al centre, motos d’època, de l’exercit i amb sidecar.

Tal com vam anunciar, i com a estrella principal i ocupant el lloc d’honor, el Artés de Arcos de la col·lecció privada d’en Magriña, únic al mon.

Clubs.

Bona representació com cada any dels clubs del territori, ammmb la seva gent i una mostra dels vehicles dels seus membre. Club Biela, Gave, Salou, Pobla de MAlfumet, Vespa i uns quants més.

Recanvis i Merxandising.

Amb el percentatge més gran de ocupació d’espai, les botigeus de recanvis i merxandising, tan de recanvis de motocicleta com de cotxe i amb molta varietat. Botgues de roba, miniatures, decoració.

Exposició al aire lliure.

Els aficionats no fallen i no hi falten mai, vestits de gala per tal de crear una magnifica exposició fora de la fira. Vehicles excepcionals, de totes les èpoques i d’arreu del continent. Com ja comença a ser tradició, la exposició al aire lliure supera les expectatives.

Per acabar Epocacuto.

Em permetreu que expresi el sentir, i sempre pensant en ser constructiu, però, pot ser que en aquestes fires i hagi un exedent de botigues de merxandising i per contra poca exposició i recanvis? Son sensacions però que de tant en tant em venen de gust compartir de cara a una reflexió. I ho dic com a reflexió, ja que considero que Epocauto és de les fires amb relació qualitat-preu més assenyades, però que tinguis més varietat de roba i maquetes que recanvis no se si seria la idea.

Tot i així, com deia, Molt Bon Epocauto 2017.

Salut i Benzina

cotxesclassics.cat

1 Comment

Leave a Reply

La teva adreça no serà publicada.


*