Automobile Barcelona 2017

El Saló del Automòbil en aquesta edició de 2017 ha canviat de nom a Automobile Barcelona 2017. Una de les crides més importants que teníem per assistir-hi era el descobrir el Seat 600 BMS, aquest 600 de gala en honor als 60 anys de la seva creació l’any 1957. Però també hi havia quelcom més.

Seat 600 BMS.

Tal com ho vam anunciar el dia 4 de maig, al Automobile Barcelona es presentà el Seat 600 BMS. Un restauració feta amb molt bon gust carregada de detalls. Agafant la base de un Seat 600 D cabrio, Pintat amb un brillant Silver Twist no hi faltaba detall al exterior. Nous anagrames, Rodes originals, òptiques noves i conservant les portes invertides. Al interior, el més destacable, aquesta nova tapisseria, molt respectuosa amb l’original, però amb aquests detalls taronges tan llampants.

Fiat

La casa Fiat, també estava de celebració i de festa. Ens porten dos vehicles mítics de la marca, tots dos amb versions especials per la ocasió. Per una banda el Fiat 500 60 aniversari, un 500 cabrio amb decoració especial, com les bandes laterals i els colors interiors donant aquell punt seixantero.

Per altra banda, la nova estrella de la marca. EL Fiat 124 Spider Amèrica. Per el nostre gust, la gran obra de Fiat als últims anys. Molt bon gust, estètica trempant i aquesta sensació retro que tan agrada.

Abarth.

La bestia de Fiat, el Abarth 124 Spider. Colors, acabats, motor i de més per el Fiat 124 Spider de la casa Abarth, Espectacular, això si, si en vols un de correcte, més de 44000€ tocà desembutxacar.

Mazada MX-5.

Els amics de Mazda, no deixen de evolucionar any a any el amic Miata. En aquesta ocasió, al germà jove del Miata li donaven una nova versió, un nou disseny, aproximant-se molt en estil al Alfa Romeo 4C.

Altres.

Tot i no tenir antecedents històrics us volem ensenyar quatre cosetes espectacular que hi ha als Saló del automòbil, per curioses i diferents! La gran estrella, TESLA. Quin nivell tecnològic que arriben a tenir, ganes de veure TESLA establerta aquí.

Que està Passant amb l’Automobile Barcelona?

La pregunta no pot esser més encertada, que està passant amb Barcelona quan parlem de fires del automòbil. Us ho dèiem quan vam parlar de AutoRetro, però potser encara més greu és el que esta passant amb el Saló del Automòbil. On son les cases? on son les marques?

Quin motiu hi ha per que Citroën, Peugeot, Ford, Audi, Volkswagen, Skoda, Chevrolet, Porsche, Lamborghini, Bentley, Rolls Royce i altres no hi siguin. Per que de tot el grup Volkswagen, sols van estar els de casa. els de la Marca de casa, els de Seat?

Com hem passat de necessitar 6 o 7 pavellons a tenir-ne 2?

Que es el que està fallant, per que no veuen les marques atractiu venir a Barcelona? Seran els preus dels stands? La organització? les dates?

Sigui el que sigui, Barcelona, amb els que ha arribat a ser, el que ha arribat a ser el Saló del Automòbil, no es pot permetre el luxe de perdre-ho sino que ho ha de potenciar.

Canvi de nom, tocava? El que si que toca és treballar, treballar i treballar per que la visita al Automobile Barcelona t’ompli un dia de feina i t’embovi per una setmana, com passava fa anys.

Treballeu-hi si us plau.

cotxesclassics.cat

 

 

Be the first to comment

Leave a Reply

La teva adreça no serà publicada.


*