Esperit de la Panadella: Magnífic retorn

Desconec si era aquesta la intenció del Club de Vehicles Històrics de Lleida, desconec si ha estat expressament o improvisat, però aconseguir que en la primera edició, la Panadella, dins de la Jornada Esperit de la Panadella, hagi recuperat l’ambient dels 70 d’aquest indret, és el que han aconseguit i ha estat màgic.

Aquest diumenge 14 de maig, l’àrea de servei de la Pandella, retornava als seus anys gloriosos.

En aquella època en que fer un café, primer requeria trobar aparcament.

En aquells temps on aquell gran aparcament era ple de viatjants i camions.

Aquell temps dels Comet, dels Barreiros, dels 127, dels 600, dels 2cv, dels Dyane i Companyia.

Aquell temps on el Bayona, era ple a vesar de passatgers de autocars de línia.

Aquells moments, on el parar en un trajecte de 100km no era opció, sino obligació. 

Aixó es el que ha aconseguit el CVHLL. Mes de 30 vehicles pesats, entre camions i autocars. Més de 100 cotxes i 30 motos.

La estampa era extraordinaria, i repassar els cotxes mentre la gent esmorzava un entrepà de pernil al Bayona.

A les 11:30, puntuals arrancàvem tot, si si, tots, per col·lapsar carreteres i localitats. Tenies la opció de fer la passejada amb el vehicle o pujar en un dels majestuoso autocars.

Ruta.

Una passejada curta, passant per Montmaneu on el carrer d’anada i vinguda de sobte s’ha fet petit i estret. Però cap problema, ajustant per aquí i per allà, ho hem anat arreglant.

Següent destí, St Guim de Freixenet on tot el carrer parl.lel a la via del tren era reservat i tancat per acollir-nos. Allà ens tenien preparat un aperitiu, moment que ha aprofitat el CVHLL per obsequiar als alclades de les dos localitats amb un present per la seva col.laboració i predisposició.

A la una, tots als cotxes i cap a la panadella a recollir el record i a despedir-nos d’aquesta jornada.

Auguro un llarg recorregut aquest esdeveniment, i no sols per la bona organització mostrada per els amics de lleida, sino per l’ambient, la nostalgia, les estampes i la varietat que hem pogut gaudir. No es fàcil que una trobada fassi honor al titol, però en aquesta ocasió, ha estat 100% Esperit de la Panadella.

 Felicitats a tots plegats i endavant.

2 Comments

  1. Bones una trobada molt maca amb molt bona gent i amb un molts vehicles inscrits i de molta diversitat i una organització genial i ja esperant per l’any que bé, felicitats a tots els de l’organització

Leave a Reply

La teva adreça no serà publicada.


*