Llinars del Vallés: 1a concentració clàssics .

Llinars del Vallés. Un altre cap de setmana intens en quant a trobades arreu del país. Aquest mati de diumenge jo me’n vaig cap al Vallés.

Els de Moto Clàssic Llinars estan de estrena, organitzen la seva primera trobada de clàssics al municipi.

No se que va passar la nit anterior pero hem costa llevar-me dhora. Poc desprès de deixar la C58 i agafar la AP7 direcció Girona hem trobo un transit intens. És cap de setmana de F1 a Montmeló.

En arribar a Llinars busco el punt de trobada, es fàcil, en una zona cèntrica a tocar e lavinguda Pau Casals.

Com deia, aquest cop arribo tard, ja esta tot ple de cotxes i pel que sembla tot hom esta ja esmorzant.

Joies a Llinars.

Jo començo a repesar las joies que hi ha exposades, el carrer és ben ple. Cotxes i molta gent, Fa un matí agradable, las terrasses del voltant estan plenes. Tot convida a passejar i deixar-se endur per la nostàlgia.

Sempre és dagrair lesforç dels organitzadors per classificar els diferents models. Daquesta manera hem pogut veure a Llinars com el grup mes gran el formaven una bona colla de minis. També feien goig per exemple, les furgonetes Volkswagen o els Renault Alpine, entre daltres.

Per la meva sorpresa al arribar al final del carrer veig que la exposició s’estén encara molt més. Un altre carrer perpendicular, podreu veure un tastet en imatges pero es va superar àmpliament el centenar de cotxes.

Una estona desprès,  des de a una de las moltes terrasses que hi havia al voltant sentia per megafonia un missatge de la organització. Amb cert disgust anunciaven que no es podria fer la volta per les rodalies del poble.

El motiu era el gran nombre de participants, en paraules seves sels hi havia anat de les mans. Dons ja poden estar contents, tot un èxit per una primera trobada que de ben segur els ha deixat ja ben engrescats i pensant en la següent.

Així ho espero, per mi a estat un plaer com sempre he gaudit molt de tot el que he vist i tornaré.

Salut i benzina!!

Be the first to comment

Leave a Reply

La teva adreça no serà publicada.


*