V Trobada de clàssics de Castellbisbal.

Aquest diumenge 14 de maig, a Castellbisbal, organitzaven la seva V trobada de clàssics, memorial Toni Juni.

En tenien moltes ganes, com sempre, de acollir als màxims participants possibles. La feina no els hi és estranya ni cansada. On hi hagin petrolheads com a Castellbisbal, la festa del clàssic és assegurada.

Trobada.

La organització va establir dos hores de arribada a Castellbisbal.

Per tots aquells participants que volguessin realitzar ruta turística per els voltants, havien de ser allà a les 08:30 del matí per sortir a passejar. Per la sortida, i com no podia ser d’altra manera a Castellbisbal, per sota de l’arc.

En el nostres cas, participant amb un Escarabat i portant a la nostra princesa Emma a la seva primera trobada, la nostra hora de arribada era la de les 09:30, es a dir, els que anàvem a esmorzar amb bona companyia.

Exposició.

Bon escampall de vehicles allà aplegats. I com ens agrada, molt variat i divers. Des de models dels Ral.lys, als cotxes més clàssics i antics.

Escarabats, 600, 2cv, BMW, Hispano Suiza, Chevrolet i un llarg etcètera es van presentar.

En honor al museu del tractor d’època, allà tambe hi van tenir cabuda, amb el seu espai exclusiu.

Al final, a tots ens va tocar passar per el aro, en el millor dels sentits de la frase en si.

Vam venir a Castellbisbal amb ganes de clàssics de bona gent, i no ens va faltar ni una cosa ni l’altre. Sempre la recordarem aquesta trobada, ja que va ser la primera en la que la nostra princesa participava.

Gràcies pet tot Castellbisbal.

Fins la propera.

Salut i Benzina.

Fotografies: N. Diaz i A. Fernandez

 

Be the first to comment

Leave a Reply

La teva adreça no serà publicada.


*