X Trobada Montornès del Vallés.

A Montornès del Vallés, per els amics del Clàssic Club Montornès, aquest Diumenge, era Festa Major.

I amb tot el que implica per a una organització, una Festa Major, nervis, maldecaps, tensió, il·lusió, ganes, sacrifici i moltes, moltes ganes de fer-ho bé!

I no és per menys, pocs pobles son els que han arribat a la fita de Montornès. Arribar a la desena trobada de clàssics no és senzill, i quan si arriba, has de fer quelcom gran de veritat.

I la gent del Clàssic Club Montornès ho ha fet i ho ha fet d’Excel·lent.

Trobada

180 cotxes van ser capaços de aglutinar a la vila, 180 cotxes arribats d’arreu, 180 clàssics carregats d’amics amb moltes ganes de celebrar-ho amb la gent del Clàssic Club Montornès.

Cotxes de tots els estils, des de principis de segle fins a youngtimers van fer cap a la vila. La estampa de la plaça va quedar preciosa. Fet que obligar a la gent de la organització a no parar ni un moment.

No hi va faltar de res. A les nou hores tothom era citat per inscriure’s i esmorzar. 11h tothom a  passejar, evidentment, si algú es volia quedar aparcat totalment vàlid. Al tornar, i com tota Festa Major, concert de música fins a la hora dels adéus i entrega de records.

No marxaves pas amb les mans buides. Un precios record amb un deu en forma de alguna cosa que et pot fer ballar el cap i una bonica ampolla de cava amb etiquetatge per la ocasió.

No van deixar a ningú indiferent, la festa dels deu anys va ser digne de tal fita. Fins i tot, l’avi del Barça va voler-hi participar!!

Deu anys son deu anys, però la gent del Clàssic Club Montornès ja pensa amb els 20 anys.

Cazorla i companyia del Clàssic Club Montornès, moltes felicitats per la gran labor d’aquests últims 10 anys. A seguir endavant fent història.

Salut i Benzina

cotxesclassics.cat

Fotografies: E.Gonzalez i M. Cazorla

1 Comment

Leave a Reply

La teva adreça no serà publicada.


*