Sils. Gran 39a Llotja Internacional del vehicle clàssic.

Aquesta setmana no vaig a cap trobada, el que m’ha cridat la atenció es la 39a llotja de automòbil i la moto antiga de Sils.

Així que cap a la comarca de la Selva, Girona.

Sils no és un poble petit, arribo sense tenir cap direcció ni indicació del lloc. I no cal, sense voler passo pel costat i es fa evident, és un espai molt i molt gran, ple de carpes i de gent.

 Al voltant hi ha els aparcaments per visitants on avui es barregen els cotxes de diari amb els d’aquells que han volgut venir amb el seu clàssic.

Llotja de Sils

Un cop aparcat, cap dins a veure que trobem. Començo a recórrer els carrers on, un darrera altre, els expositors ofereixen tot allò que puguem imaginar relacionat amb el mon del motor.

També hi ha espais per poder menjar i beure, la concessió dels quals es dóna sempre a entitats culturals o benefiques de Sils, detall interessant.

Durant tot el dissabte i el diumenge i fins a les dues de la tarda, la llotja de Sils esdevé el mercat dedicat al mon dels vehicles antics més important del sud d’Europa. Lloc de referència per fer compres, ventes, intercanvis i contactes, on he vist gent vinguda des de diferents punts de l’estat i també des de França.

Sils és indret estratègic.

Tenia ganes d’arribar al espai destinat als cotxes en venta, pot ser m’hauria agradat veure’n més, però això sí, hi havia nivell,  enamorant-me del un darrera de el altre .

Més opcions si el que volies era una moto, restaurades o per restaurar, per tots els gustos.

Ja marxava cap a la sortida pensant que essent la d’aquest any, la 39a edició, algunes de les peces que estava veient a la venta, encara no s’havien fabricat quan es va fer la primera de les edicions!

No m’estranya que desprès de tants anys, de tantes edicions, i de tan bon fer, per part des Srs. Claret, aquesta fira sigui tant important i considerada arreu.

Espero tornar l’any que ve per celebrar la rodona xifra dels 40 anys.

Felicitats Sils i Felicitats Museu Claret.

Salut i Benzina

El Rodaclàssics

1 Comment

  1. Molt bona gent! i molt bon nivell! fa ilussio veure tant esforç i dedicació en un hobbie que soc un gran apasionat

Leave a Reply

La teva adreça no serà publicada.


*