La pluja no atura els clàssics al Lleida AirChallenge.

Aquest diumenge 4 de juny, al aeroport de Lleida-Alguaire, tenia lloc la 4a edició del Lleida AirChallenge.

La meteorologia pintaba bastos, sobretot per diumenge.

Airchallenge-Avions

Dissabte tenia lloc una jornada més tècnica, amb conferències i taules rodones de debat.

Diumenge, era el plat fort. I diumenge, aigua, aigua i més aigua. El dia començava fosc i amb boira. Moltes de les avionetes que tenien que participar, cancel.laven els plans de vol a primera hora del matí. La boira i el mal temps no el hi permetia arribar a lleida.

Altres, ja hi eren des de dies anteriors, i aquestos han estat la alegria dels visitants, que tot i la pluja i el mal temps, no han fallat a la cita. I els avions, no s’han quedat a terra, regalant piruetes, invertits i picats a tothom.

Airchallenge-Clàssics

I els que no han fallat tampoc, han estat els amics del Club de Vehicles Històrics de Lleida. La organització del Lleida Air Challenge 2017 els reservaba un lloc preferent per complementar aquesta edició, on combinaven novetats i historia, tan d’avions com de cotxes.

Tan podies veure sobrevolant Alguaire un avio bi-pla, replica dels de principis de segle com una esquadra de avions de piruetes i exhibicions actual. Com podies veure al exterior, una trentena de vehicles clàssics.

Per una banda, i aprofitant el 60 aniversari del Seat 600, tot una colla de siscentons de tots els models i colors.

A l’altra Banda, Roll’s Royce, Pontiac, Citroën, Mercedes i de més.

Una bona oportunitat de veure el bo i millor del cel i de la terra.

Bona jornada viscuda al aeroport de Lleida-Alguaire, ni el temps ens para en el mon dels clàssics.

Salut i Benzina

cotxesclàssics.cat

Be the first to comment

Leave a Reply

La teva adreça no serà publicada.


*