VIII Ral.li internacional d’autobusos clàssics.

Autobusos i Militars.

Diumenge a Barcelona, hi havia dos actes dignes de veure, per les seves característiques i espectacularitat. Un dia d’aquells, que els implicats del medi ambient i redactors de la llei de retriccions tenien les mans al cap segur.

Per una banda, a Sant Andreu, els Amics de Historics organitzaven la seva desfilada anual de vehicles Militars i per l’altres, a la Av. Maria Cristina, l’inici del Ral.li internacinal d’autobusos clàssics.

Segurament, eren els únics amb les mans al cap, si més no, amb termes de contaminació. De ben segur que molts també es posaren les mans el cap, però per admiració per allò que estaven veient a una banda i altra de ciutat.

Autobusos clàssics.

Dissabte, a les 16h, iniciaven les activitats a Maria Cristina. Tots els participants ja hi eren presents, museitzant l’avinguda amb tots els autobusos clàssics arribats d’arreu. Des dels més antics fins als més moderns.

Grans peces presents, Rochet Schneider(1928), Ford AA(1929)

Dodge Brothers, Chevrolet,

Pegaso, Chausson,

Pegaso, Aclo Regent III,

Les grans empreses de tota la vida com Sagales, ALSA no i han faltat així com molts particulars i col·leccionistes amants d’aquests vehicles pesants.

Un bon repàs de la història del transport de passatger interurbans i cotxes de linia. Metres i metres d’autobusos uns al costat dels altres.

Un total de 48 presents per alegrar la vista del visitant.

Han restat exposats fins a les 10:30 del diumenge, moment on el regidor de mobilitat de la capital a donat la sortida al ralli. Sortida des de Barcelona amb arribada a Caldes de Montbui.

Interessant activitat, plena de història i de records per tots els que en algun moment o altre, van ser usuaris d’aquestes bèsties i curiós per tots aquells que no els van veure circular.

Salut i Benzina

cotxesclassics.cat

Fotografies: J.Rovira

Be the first to comment

Leave a Reply

La teva adreça no serà publicada.


*