Festival del Motor de Granollers 2017

Granollers. Aquest cap de setmana un cop més,  la oferta era molt variada. Hem vaig programar un dissabte amb dos destins, però anem a pams.

Al matí?

Festival del motor de  Granollers,  des de las deu del matí fins les nou de vespre, al recinte firal, disposàvem d’un gran espai amb activitats contínues on gaudir sense descans del mon del motor i concretament dels clàssics.

A la entrada et donen un programa amb un plànol per poder veure com estan distribuïdes las diferents àrees. Et reben amb uns quants cotxes espectaculars: Audi , Porsche, Alfa Romeo, Subaru, Ferrari…

Començo a donar la volta per on hem sembla, el primer que hem trobo és Expo Rally Clàssics. Joies que no es  veuen tots els dies,  un simpàtic espai per l’entreteniment dels més petits amb un trenet i un petit circuit, on s’ho pesaven d’allò més bé.

Clubs

Desprès l’àrea clubs, des de els seus estants, donaven informació i feien nous socis. Un espai per exposar cotxes del club, on per exemple, de la mà dels amics de ASR vam poder veure una curiosa “Vespa Limusine”.

Menjar i Show

Un ampli espai amb diversos Food Trucks, tant de moda, i d’altres paradetes, oferien un bon ventall d’opcions per menjar.

Escenari amb tot a punt per la imminent actuació d’un grup de rock, i circuit per exhibicions freestyle motocross.

El Bikeshow i el Carshow son eixos importants del festival, son concursos on es competeix per ser, en un, la millor moto modificada per tallers especialitzats en diferents estils, i a l’altre, entre cotxes de diferents disciplines, el públic pot escollir aquell que més l’hi agradi.

Visitants i clàssics a Granollers

Entre l’àrea per expositors i la llotja dels clàssics es podia trobar de tot, i per acabar, la concentració en si, aparcament on estaven els cotxes de tots aquells que van anar fins a Granollers amb el seu clàssic, com no, ple de joies també.

Un gran Festival, punt de referència, amb molt bona organització. Molt ambient tot i el feixuc sol i la calorada que feia a les dotze del mig dia. La pena, no poder quedar-me a gaudir de tot el que encara quedava per venir.

L’any que ve, una gorra i una mica més de temps.

Salut i Benzina

Rodaclàssics

Be the first to comment

Leave a Reply

La teva adreça no serà publicada.


*