Gastro-Clàssica Esparraguera 2017

Esparraguera. Quan el dijous vaig consultar la secció “ i aquest cap de setmana que?” del web, per decidir a on aniria, ho vaig veure clar. Dues grans passions unificades en un sol concepte “gastroclassica”, vins de la zona, bon menjar i cotxes clàssics.

Alguns podreu dir que no he estat a cap trobada on faltes el vi, el bon menjar i els clàssics. Teniu raó, però bé la aposta dels d’Esparreguera eé original i engrescadora, en horari de tarda-nit, i ho feien per primera vegada.

Així que desprès de pasar el matí a la fira de Granollers, missió: Esparreguera.

GastroClàssica Esparraguera.

Arribo per la mateixa avinguda Francesc Macià fins a las tanques que tallen el transit. El primer que hem trobo és la carpa on donen la benvinguda. Obsequis als participants, un gran nombre d’organitzadors, ja estan per la feina.

Una amplia part de la avinguda esta tallada i convertida per avui en zona peatonal. Bé, peatonal però plena de cotxes. Un bon número de cotxes ja estan exposats per gust dels visitants.

Combinats amb estants dels tallers, autoescoles i concessionaris que hi participaven. Alguns d’ells exposaven també els seus cotxes d’ocasió o nous amb preus especials.

Encara no ho havia vist tot, quan els organitzadors ja anunciaven la sortida de la ruta per megafonia. Motors en marxa, la gent tenia ganes de anar a passejar.

Hem vaig situar a la cantonada per on marxarien per fer fotos, rodejat de molt públic que volia veure l’espectacle, com sempre un moment festiu i divertit.

La part destinada a la gastronomia, paradetes i terrasses, tot a punt per esperar la tornada dels vehicles i encarar un vespre nit molt especial.

Un èxit dels organitzadors amb bona participació en quant a cotxes i que van omplir de gent, molta gent, l’avinguda Francesc Macià.

Felicitats i a per la següent Esparraguera.

Salut i Benzina

Rodaclàssics

Be the first to comment

Leave a Reply

La teva adreça no serà publicada.


*