Sant Cristòfol 2017 a Rubí.

Rubí. Un cop més, aquest diumenge al matí, la oferta de trobades em porta cap al Vallès.

El Club de la triple A, Amics Automòbils Antics de Rubí, celebren la seva trobada dins la festa de Sant Cristòfol, patró dels conductors.

Per avui no caldrà que matini gaire, l’hora de concentració és a las deu del matí, així que tranquil·lament cap a el centre cívic de ca’n Fatjó. Per si algú te dubtes la organització ens facilita les coordenades.

Jo encara arribo més tard cap a dos quarts i ja hem trobo una pista poliesportiva ben plena de clàssics.

Just al costat, una zona sota uns grans arbres que ens regalen la ombra necessària, on desprès de pasar per la taula d’ inscripció, ja esta tothom esmorzant plàcidament, entre converses riures i molt bon ambient.

A la taula d’inscripcions hem donen amablement el seu butlletí , on m’assabento, que és un club amb més de vint anys d’història,  que segueix molt actiu, organitzant un bon grapat de activitats variades durant tot l’any. Vint anys d’experiència que es noten en el bon fer.

Cotxes per Sant Cristòfol.

Arriba el moment de fer una volta i gaudir de las joies exposades, una pista plena a besar, amb un ampli ventall i com podreu veure amb  algunes meravelles.

Premeu les fotos per ampliar.

Poc a poc es va acabant d’esmorzar. La pista es va omplint de gent, s’obren finestres per ventilar els cotxes que estan sota el sol. S’obren capots i s’exigeixen motors lluents.

Cercavila i Benedicció.

Cap a la hora prevista el president del club per megafonia, mobilitza a la gent per que engeguin motors. Està a punt de començar el cercavila per el centre de Rubí.

Com us podreu imaginar, treure un munt de cotxes d’una pista poliesportiva, per la seva porta, provoca un divertit i clàssic embús de transit.

Poc a poc van desfilant pel carrer darrera del cotxe abanderat.

Al cap d’una estona l’agent municipal que talla el transit hem pregunta si queden molts? Contesto amb un somriure i un gest amb la ma… queden queden.

Desprès de més o menys una hora de cercavila…

…arribarà el moment de la benedicció dels cotxes, i per acabar la festa un dinar.

A estat un plaer com sempre conèixer i acompanyar als Amics dels Automòbils Antics de Rubí. Ànims per continuar i fins la pròxima.

Salut i Benzina

El Rodaclàssics.

1 Comment

  1. Moltes gràcies per recollir dintre de cotxesclassics.cat la nostra festa de Sant Cristòfol del nostre club Amics Automobils Antics de Rubí. Es un plaer per a tots nosaltres que formem part d’aquet petit gran club on tots som una gran familia més enllà de ser un club de cotxes clàssics.

Leave a Reply

La teva adreça no serà publicada.


*