Els clàssics prenen un any més Vilaseca.

Vilaseca. Aquest diumenge 16 de juliol, els amics del 600 de Vilaseca prenien la localitat. I ho feien en conjunt amb els amics de les motos antigues.

Vilaseca vivia la seva XIV trobada d’estiu de Seat 600. Ja és una de les cites tradicionals del 600 a la província de Tarragona. Una trobada en un indret idoni i amb unes carreteres excepcionals per passejar i relaxar-se. I aquest any, com no  podia ser d’altra manera, en motiu del 60 aniversari de 600.

Com sempre, dos punts de trobada. Per una banda, els cotxes és trobaven a dos quarts de nou, davant la Creu Roja. Punt de inscripcions i entrega de dorsals.

Cotxes a Vilaseca.

Tot i ser una trobada de 600…… Vilaseca és poble de acollida i acull a tot aquell amant del clàssic que els vulgui acompanyar. Així que tot i que el motiu és el 600, podem alegrar la vista amb moltes altres joies.

600, Siata, Dyane…

Chrysler, Renault, Mercedes….

Buggy, 850 coupé i altres.

Motos a Vilaseca

Petit recorregut per els carrers de la localitat per arribar a la Rambla nova. En aquest punt es fa el re agrupament amb els amics de les motos antigues de la localitat. Motocicletes de principis de segle, de les de dipòsit sota muntant. Unes motos extraordinàries molt dignes de veure i sentir petar.

Esmorzar a la Pineda.

Un cop fet el re agrupament, tota la comitiva es dirigeix cap a la Pineda, on els espera un bon esmorzar. L’indret de l’esmorzar icònic, i l’estampa preciosa. Tots els cotxes aparcats a la pineda i esmorzant en un dels restaurant amb  les vistes més privilegiades.

Passejada

Tots esmorzats i tips, altra vegada al cotxe. Comença la ruta d’uns 40km per les rodalies de Vilaseca. Surten tots els cotxes, i algunes de les motos. Hem de entendre, que moltes d’aquestes motos, son de exposició i la ruta no seria bo per elles. La seva presencia, per curta que sigui, sempre és d’agrair.

Final de la ruta, alguns del participants ja diuen adéu, i altres, com sempre, al dinar de germanor per acabar la festa tots junts. Entrega de Records, riures i bon menjar. Bon punt i final.

Com sempre, bona trobada d’estiu, ben organitzada, amb bona ruta i amb molt bona gent.

A seguir així Vilaseca.

Salut i Benzina

cotxesclassics.cat

Fotografies: P. Almazan i A. Gonzalez

Be the first to comment

Leave a Reply

La teva adreça no serà publicada.


*