Òrrius, Primer Memorial Jaume Agustí.

Diumenge de festa major a Òrrius, un bonic poble, un bon dia i és clar… una bona trobada.

Al sortir de la C60 de seguida veig cartells que hem van marcant el camí fins el punt de trobada.

Bon detall dels organitzadors:  Amics dels cabrios, esportius i clàssics del Maresme, Club Clàssics Barcelona Ciutat i Z’s.Cat. És la primera trobada i ruta solidaria de vehicles clàssics esportius i mítics que fan en conjunt, i per un motiu comú.

Malauradament l’anima d’aquesta trobada, el principal organitzador, veí d’ Òrrius, ens va deixar fa unes setmanes, els seus companys malgrat tot, van decidir tirar-la endavant i convertir-la en el primer memorial Jaume Agustí.

 A la taula d’inscripcions ens trobem amb un bon grup d’amics que col·laboren perquè  tot funcioni , també han vingut els de ASR per donar un cop de mà. A partir d’aquí un llarg carrer en forma de 90 graus que ja acull els més de cent cotxes inscrits.

Cotxes a Òrrius.

Al ser una convocatòria tant oberta ens ofereix una gran varietat. Espectacle, des d’actuals esportius descapotables fins als models més clàssics, com podeu veure.

Premeu per ampliar.

Paradetes de tot i més.

I com no?, Una bona oferta per l’esmorzar en aquest vehicle tant original.

Desprès de voltar i gaudir una bona estona de las joies, començo a sentir per megafonia que criden als participants per sortejar els obsequis. Una mà innocent va traient els nombre i es van repartint els lots.

Un cop entregats els obsequis i desprès dels agraïments, s’entrega una placa commemorativa als familiars del Jaume, un moment molt emotiu tant si el coneixies com si no.

Amb molt bon criteri ,al meu entendre, es demana que en comtes de fer un minut de silenci, per honorar el Jaume tothom fes sonar els claxons i gas a fondo.

Fet això, i tothom ja al seu cotxe, a passejar.

D’aquesta manera veig com tots van marxant a fer una volta per les rodalies. Un final de festa desprès de un matí molt agradable.

Espero que l’experiència d’aquesta primera edició els doni embranzida per continuar l’any vinent.

Una molt bona forma de acomiadar un amic, de dir-li fins aviat. Els clàssics i el automobilisme en general, van ser bons companys de vida per el amic Jaume, i què millor que tots els seus amics, amb els seus respectius clàssics a Òrrius per recordar-lo?

Que els clàssics, cabrios i coupes t’acompanyin Jaume.

Salut i Benzina.

Rodaclassics.

Be the first to comment

Leave a Reply

La teva adreça no serà publicada.


*