Ànecs i Clàssics Al Far d’Empordà

Text: cotxesclassics.cat / Fotografies: A. Subirós i E. Boixadera

Al Far del Empordà, dins del marc de quarta fira del Ànec, clàssics.

La gent del Far d’Empordà organitzaven aquest dissabte la seva primera trobada de clàssics. Hi ho feien aprofitant una de les grans cites de la localitat, la Fira de l’Ànec, que ja ha arribat a la seva quarta edició.

Una trobada d’aquelles, on d’entrada, l’horari és bo. No era una matinal com el 90% dels casos. En aquest cas ens citaven a les sis de la tarda. Moment en que la calor(en anys normals), ja comença a afluixar, i el passejar per el país de la tramuntana, si no bufa, es un plaer.

Tot els inscrits, amb places limitades, eren citats a les 18h per aparcar el seu vehicle a la fira. Aparcament-exposició per qué la gent del Far i els visitants gaudissin dels clàssics.

Clàssics al Far.

Com sempre, la varietat ens encanta i ens fa gaudir. I en aquest cas, al Far n’hi havia i molta. Tan podíem veure peces de importació….

com nacionals….

Europeus….

i algunes besties del mon de les curses.

No sabem si ho farà, el fet de estar, tan a propet de la frontera, però el percentatge de vehicle francés era molt elevat.

Tots els participants tenien un berenar/sopar pagat així que els cotxes restaran tranquil·lament aparcats una bona estona.

L’indret, excepcional. Molt bonic el Far i per ser la primera trobada de clàssics de la localitat, sols podem dir, que anirà a més segur.

Tota ocasió és bona per fer trobades, algú deia que un clàssic no podia maridar amb un ànec?

Ànecs, clàssics, Salut i Benzina.

cotxesclassics.cat

Be the first to comment

Leave a Reply

La teva adreça no serà publicada.


*