La PARC torna a mobilitzar-se per l’AMB.

Aquest dissabte 29 de juliol, la PARC tornaba a sortir al carrer.

El punt de trobada escollit, Montjuic. Darrere del Palau Sant Jordi, bon punt de trobada. Bon espai d’aparcament per si el nombre de assistents es disparava.

El compte enrere, com dèiem en l’anterior article dedicat al AMB, ja ha començat. El 1 de desembre es la data prevista per que s’iniciïn les restriccions de transit a la capital.

Restriccions que encara es hora, que algú dels organismes implicats, mostri xifres donant veracitat a la iniciativa. Encara esperem, que algú ens mostri el percentatge de fum que restarà amb el veto al clàssic.

I no ens ho ensenyaran ja que no hi és, i en tot cas, si hi ha quelcom, es amb valors tan irrisoris que més val no ensenyar-los. Si ho fessin, es veuria massa clar, que es tracta d’una mesura populista.

Passejada PARC

Com dèiem, la PARC, aquest dissabte, es reivindicava. I ho feien de forma pacífica.

Trobada a Montjuic, passejada per els carrers principals de Barcelona en forma de lluïment, no pas de guerra. Per que son gent pacífica, amb una reivindicació clara per preservar el patrimoni cultural, industrial i automobilístic.

A cada trobada son més, i a la plataforma també. Aquests moviments vostres no fan mal, recaient com recauen, per la via pacífica. I al damunt, regaleu als Barcelonins i Barcelonines, cada cop que sortiu amb civisme, una desfilada de clàssics que més d’un riure estireu.

Al final de la rua, com sempre lectura del manifest. Us el adjuntem en forma de video del company Alejandro Julian, de Somos de Motor.

Força i endavant.

Salut i Benzina

Be the first to comment

Leave a Reply

La teva adreça no serà publicada.


*