Reivindicació FEVA, això és tot? 0.63%?

0.63%? Ahir us explicàvem l’acte reivindicatiu de la PARC, i avui, fem uns riures?

Mentre la PARC es mobilitza hi convoca jornades pacífiques, i la FCVH va agafant forma, la FEVA ens regala uns riures.

Una infraestructura tant gran com la FEVA, després de mesos de suposat treball, aquesta setmana presentava el seu adhesiu reivindicatiu. I ho feia en motiu de la presentació de les seves Jornades de Patrimoni de la Automoció 2017.

Exactament no se que entenen per reivindicació. Una reivindicació té que tenir un slogan clar i impactant.

Ha de ser contundent, directe i que cridi l’atenció. Paraules com “NO”, “PROU” o “BASTA” son contundents. Criden a mirar. Fan que t’hi acostis per saber el NO, a que?

Adhesiu 0.63%.

El que proposa la FEVA com a distintiu reivindicatiu, és un adhesiu rodó com el de la DGT de color verd i amb un 0.63% gegant en groc.

Que voleu que us hi digui. Un 0.63% gegant? qui s’acostarà a mirar-lo? i encara més, en un adhesiu de reivindicació, posar amb lletra petita el motiu del 0.63%? Qui us penseu que anirà a llegir-s’ho? En un país com el nostre on no llegim la lletra petita dels contractes, ara creieu que aniran a llegir la lletra petita d’un adhesiu 0.63?0.63%, impacte per us dels vehicles antics sobre el total de les emissions de CO2 Mundials.

La lletra petita és un bon argument, però ho és per prensa i per aquell que ens vulgui escoltar, com a impacte i reivindicació? Pobre.

Realment creia que serien més contundents en declaracions i accions. Més que creia, desitjava que així ho fossin.

Crear aquest adhesiu, limitat a 10000 unitats per tots aquells clubs que en sol·licitin, amb un Slogan pobre sense contundencia, crec que no és el que necessita l’aficionat.

Clubs i particulars han fet adhesius amb més trempera.

Necessitem que la FEVA faci feina, i la faci amb rigor i contundencia. I més ara, que poc a poc, més capitals de l’estat es sumen a la iniciativa, com és el cas de Valencia.

Esperem que aquest adhesiu sigui anècdota, i que tinguin preparat quelcom més. Si no és així, anem arreglats, per que el temps corre, i mentre un fa adhesius, els altres ja fan les senyals verticals. No anem al mateix pas.

Salut i Benzina.

Cotxesclassics.cat

1 Comment

  1. Se sab algu de la proposta que es ba fer ha la reunio al Circuit de diferents clubs.Yo al meins no se res.

Leave a Reply

La teva adreça no serà publicada.


*