La PARC inicia els moviments i la Federació s’organitza.

Ha estat un cap de setmana intens, de trobades, i de feina als clubs i la PARC.

Federació

Per un costat, el dissabte, tots els clubs eren citats a Montmeló per tenir la segona trobada, després de la mantinguda a Manresa fa uns mesos. Tres hores de reunió!

Aquesta va transcorre amb un clima de calma i expectació, es van actualitzar temes sobre les restriccions. D’altra banda es va inicia la constitució de la Federació Catalana de Vehicles Històrics(FCVH) i es va constituir la junta, amb noms de referència del sector.

Segons hem pogut saber, i degut a la urgencia per les restriccions, abans de final de mes, tindran una nova reunió per posar fil a la agulla i ritme al procés, per tal de minimitzar els problemes i greuges que aquesta llei vol tenir.

La junta, formada per representants dels clubs, té ben clara la prioritat. Abans de acceptar allò que proposava la FEVA el 6 de juny, volen intentar un pas més, el correcte.

Que així sigui.

PARC

Per altra banda, la Parc organitzava dos encontres aquest diumenge. Al Mati, feien una trobada dels membres de la plataforma i realitzaven la lectura del Manifest. Reivindicació dels clàssics en vers als altres agents contaminants de la ciutat i de la Àrea Metropolitana.

Publié par Pepe Sabio Perez sur dimanche 2 juillet 2017

A la tarda, la mateixa PARC, es citava al Port Olímpic per tenir la primera reunió, de la qual van sortir propostes i iniciatives, que poc a poc ens aniran mostrant.

Cap de setmana intens, a porta tancada i també als carreres de la ciutat.

Tot per demanar el que és just, i per que respectin el nostre patrimoni automobilístic.

No som el problema, no som culpables, si més no, no més que els demés usuaris i agents de la AMB.

Salut i Benzina

Be the first to comment

Leave a Reply

La teva adreça no serà publicada.


*