VI trobada de clàssics a Massanes.

Massanes. Aquest Diumenge 6 d’agost, primer cap de setmana del mes amb activitats.

Venint d’on venim, un cap de setmana fluix, però tenint en compte les vacances i les temperatures, poder escollir entre tres activitats és d’agrair. Dos a Girona i una a Barcelona.

N’em fet una de cada.

Arranquem motors Diumenge, i ens dirigim cap al poble de Massanes. Inmersos en la seva Festa Major, els Amics de Massanes aprofiten la benentesa cada any, i ja en van sis, per convocar els clàssics.

No sols cotxes, Tractors i Motos també son molt be rebudes.

El punt de trobada, el polígon industrial de Massanes. Lloc idoni, per fer les inscripcions i salutacions pertinents.

Més de 50 vehicles, entre tots, fan cap a la cita i uns 80 participants.

Clàssics.

Tractors

Motos

Un cop tots inscrits i preparats, la comitiva surt del polígon direcció al centre de la vila. Passejada per els carreres del municipi per arribar al Camp de Futbol.

Arribats allà, els vehicles resten exposats mentre els participants se’n van cap al camp de tir per gaudir d’un bon esmorzar de Festa Major.

Mentrestant, els Amics de Massanes revisen els vehicles per tal de fer les valoracions dels clàssics. D’aquí en sortiran els premiats.

Nosaltres ens hem quedat bocabadats amb aquest fabulós Hispano-Alemà Mallorca. Gran joia dels 70 de edició molt limitada amb motor de 1430.

Un cop esmorzats i valorats, la organització realitza el anunci dels premiats.

Entre riures i bon fer, el poble de Massanes acomiadar la sisena trobada de clàssics. I ho fa, ja pensant en la seguent, la setena trobada de clàssics. Intentarem no faltar-hi.

Amics de Massanes, Molt bona feina, entre tots, fem gran aquesta nostra afició.

Salut i Benzina.

Cotxesclassics.cat

Be the first to comment

Leave a Reply

La teva adreça no serà publicada.


*