l´Espunyola i la XVIIIª Trobada de clàssics i mercat d’antiguetats.

Espunyola.

Quan aquest primer  diumenge d’agost al mati conduïa per l’eix del Llobregat en sentit nord, tenia aquella sensació, que tothom esta ja de vacances menys tu.

Pot ser si que ho estan, però per sort encara hi ha molts que tenen ganes de fer coses i liar-la també a l’agost.

Es el cas, per exemple, de la gent de l’Espunyola, al Berguedà. Celebren, ni mes ni menys, que la XVIII Trobada de motos i cotxes, tractorada, mercat de recanvis i d’antiguitats.Desprès de deixar l’eix a Berga, una estoneta de carretera entre muntanyes per passar Avià i arribar a l’Espunyola. A la mateixa carretera, els primers organitzadors m’envien al lloc que han habilitat com aparcament. Es molt gran però en poc temps estarà ben ple de cotxes del públic assistent.

Fira/Trobada Espunyola

Las activitats van començar el dissabte i avui és el dia de la trobada de cotxes i motos.  El primer que faig, és anar a fer un volt per veure’ls i fer las fotos per ensenyar-vos-ho.

L’Starsky també devia estar de vacances i va decidir venir al mercat, perquè el seu cotxe hi era. No se si el va acompanyar el Hutch.

A l’altre banda de la carretera els tractors estaven en la seva salsa.

Estenent-se per diferents espais, un gran mercat on , no nomes es pudien trobar recanvis, accessoris, samarretes o miniatures.

També les antiguitats acabant de formar  aquest passeig per la nostàlgia. Per exemple, vaig recordar aquelles “bicis” per las que sospiràvem en la meva infància, Derbi Rabasa, Orbea Furia…

Sota una bona ombra, taules per l’esmorzar i organitzadors que treballen a prop de la barbacoa.

Tots els ingredients per anar a passar un bon mati a un d’aquells llocs que sempre agrada visitar i gaudir d’una fira amb molta experiència.

Bona fira del clàssic i antiguitats la d’agost a l’Espunyola.

Salut i Benzina

El Rodaclàssics

 

 

Be the first to comment

Leave a Reply

La teva adreça no serà publicada.


*