Comença Pebble Beach, el concurs d’elegància més gran de Monterey i la Subhasta.

Ferrari 275B

 

Pebble Beach

Dels dies 15 al 20 d’agost, a la Peninsula de Monterey, tindrà lloc un dels esdeveniments del mon del cotxe clàssic més important del mon, Concours d’Ellegance Pebble Beach

El Concurs d’elegància de Pebble Beach  és una de les cites claus per tots els millors restaurados i preparados, així com de col·leccionistes. Des de 1950, aquest és un dels indrets escollits per marques i aficionats per organitzar esdeveniments. I des de Fa anys, el concurs d’elegància.

Aquest 2017, exposicions centrades en els vehicles americans dels 60, mon Ferrari i Isotta Fraschini. Podeu consultar més detalls del programa a la Web, nosaltres us presentarem alguns detalls de la subhasta.

El nombre de Vehicles present es una bogeria, i l’estat del vehicles ja us ho podeu imaginar. Tota una fira, de cita obligatoria per qui es pugui permetre el viatge

Una vegada més, Sotherby’s hi serà present, tant en el concurs d’elegància, on presentaran un dels seus vehicles, com a la subhasta.

Sotherby’s a Subhasta

Sotherby’s es ben coneguda per les subhastes que organitza. Els cotxes que porten sempre son espectaculars.

Us ensenyem alguns dels que portarà aquest any.

Tots els vehicles que Sotherby presenta, tenen preus estimats de sis xifres.

Inclòs per el petit Trippet, aquella bombolla petita, estimen un preu de uns 100.000 dollars!!!

I com a curiositat, aquest curiosíssim Ferrari UOVO, o més ben dit, Ferrari 212 Berlinetta Export de Fontana. Disseny de Giovanni Marzotto i carrosseria per Fontana.  Tota una historia de anar més enllà, de convertir un somni en realitat. Un cotxe, que va aixecar polseguera arreu, inclòs a la propia casa Ferrari. El Uovo de Fontana i Marzotto, va demostrar ser més competitiu que els propis Ferrari a la Mille Miglia i a Sicilia cosa que va crea encara més tensions a la seu de Maranello. Si en voleu tota la informació, consulteu aquí.

Estarem expectants del concurs de elegancia de Pebble Beach i de la subhasta. A Monterrey, s’esperen valors astronòmics.

Quin preu assolirà el Ferrari 166MM/212 UOVO de Fontana?

I el DBR1, es Aston Martin més prestigios?

Salut i Benzina

cotxesclassics.cat

Guanyadors 2016 Ellegance
Text:Cotxesclàssics.cat

Fotografies: PebbleBeach.com, Sotherbys.com

Be the first to comment

Leave a Reply

La teva adreça no serà publicada.


*