IX de Clàssics a Festa Major de Ripollet.

Ripollet del Vallès. Desprès de una breu pausa estiuenca, on hem agafat forces per encara aquest nou curs, tornem a sortir a la carretera. I per començar el curs, ens en anem cap al Vallès, a veure els amics de Ripollet.

Aprofitant les dates de la Festa Major, la gent de de la vila organitzaven un encontre de clàssics.

Dissabte 26, era el dia escollit de la Festa Major, i d’indret, pel Parc Norbert Fuster, a propet del cementiri. Buscant-li un punt irònic, amb la que esta caient, apropar el clàssics al cementiri….!

Però bé, passat el ensurt, entrem al parc disposats a veure la gent que ha volgut acompanyar als amics de Ripollet.

La recepció de clàssics no podia ser amb més glamur. A la entrada, fent companyia als nois de la organització, a banda i banda, un preciós Mustang Cabrio i un encantador R8.

La organització, rebia als conductors, fent-los aparcar en primer terme, per desprès venir a fer la inscripció. Un cop inscrits, cap al esmorzar de germanor.

Clàssics a Ripollet.

El que ens agrada, la varietat a les trobades. El component sorpresa que ens representa algun cotxe que fa temps que no veus o únic.

I en aquest cas, també i era. Un, no per únic, si no per ser un model que no és comú en les nostres trobades de clàssics, un Morris Oxford.

Fiat 500 i Morgan.

1430, Talbot, 127 i un Kubelwagen.

Mini, Fiesta, Lancia, Golf.

124, R5 GT, Escarabat i 3700GT

En total, una bona colla de vehicles els que es van presentar per acompanyar a la gent de Ripollet en la seva trobada de clàssics i en la seva Festa Major. La jornada continuà amb una ruta per acabar al passeig de Sant Jordi, on restaran els vehicles exposats.

La jornada continuà amb una ruta per acabar al passeig de Sant Jordi, on restaran els vehicles exposats.

Encantats d’haver iniciat el tour a Ripollet, veient bons cotxes i bona gent.

Endavant amb els clàssics amics de Ripollet, l’any que ve la decena. Ha de ser sonada!

Salut i Benzina.

1 Comment

  1. Gracias buen reportaje , también hubo un sorteo al coche más popular votado por los vehículos que acudieron correspondiendo al número 7 empatado con el 24. Y por desempate se le entregó al 7 Morgan. En total estuvimos 52 vehículos, gracias a todos. Saludos Clasicos ripollet

Leave a Reply

La teva adreça no serà publicada.


*