Junta FCVH, poc a poc i bona lletra.

Junta FCVH.

Com tot, a la vida, el temps i els tempos son importants. No per més corre, arribarem avans i millor.

Dèiem fa temps, que el incendi provocat per la AMB-Generalitat, amb les restriccions de transit, havien fet renéixer la FCVH.

I com tot naixement, no és una qüestió de pim, pam i fora. Requereix del seu temps, tot i ser un renaixement.

Nous papers, línies, recuperació de documents, decisions i reestructuracions. I tot això requereix de moments i esforços.

És clar, que amb la que està caient al mon del clàssic, tots voldríem que la FCVH hagués començat les tasques fa mesos. I hagués estat necessari i clau.

Però tinguem clar, que fa mesos, la FCVH era a la UCI i ara ja la tenim a planta apunt de l’alta.

Dos reunions de clubs son les que han donat forma a la FCVH. Per una banda la mantinguda a Manresa, a la seu del Montepio. Per l’altra, la mantinguda a Montmeló, al Circuit de Catalunya. I d’aquestes reunions sortiren els reptes i les formalitats.

Doncs bé, ja podem afirmar que la FCVH se li ha donat l’alta, i que la junta ja esta constituida i llesta per començar les accions. Us la presentem ràpidament.

Junta FCVH.

President: Josep Aderiu

Vice-president: Juan Vazquez

Secretari: Joaquim Falcó

Tresorer: Àngels Puigbó

Vocals: Jordi Solé,  Josep Astudillo, Manel Serra, Pedro Maimir i Salvador Claret

 

Tots ells estan aquí per treballar desinteressadament per la nostra afició. Tenen molt clar el gran repte de present, la empresa que representa i el mur amb al que s’han de entendre. Però es clar, que amb la que està caient, si s’hi han presentat és que son gent valenta i lluitadora.

Com dèiem, Junta del FCVH, poc a poc i bona lletra però sense aturar-nos. EL camí és complicat, però la perseverança i rigor us portaran lluny

Des de aquí, molt encerts, èxits i respecte.

No cal que us recordem la urgencia que tenim davant, i també sabem que hi treballareu de valent.

Així que, igual que passa en política, els 100 dies de confiança i suport total, la gent ja us els dona d’entrada, els següent, ja serà fruit de la vostra feina.

Així, que Junta de la FCVH, força i clàssics.

 

Be the first to comment

Leave a Reply

La teva adreça no serà publicada.


*