RM Sotheby’s farà tremolar Londres i Maranello.

Sotheby’s allà on va triomfa. Però quan es tracta de organitzar subhastes, son els reis. Aquesta setmana, London i Maranello.

London

Aquest dimecres 6 de setembre, tornen a organitzar, la subhasta mare. La considerada, millor subhasta del any a Europa. I com sempre, a casa, a la capital anglesa, a Londres.

Si alguna cosa tenen les subhastes de RM Sotheby’s, és el altíssim nivell. En quan als vehicles subhastats, sempre provinents dels millors col·leccionistes i dels millors restauradors i en quan a les xifres faraòniques que és mouen. Es fàcil, veure sortir de subhasta, més d’un cotxe superant el milió d’euros.

I aquesta vegada no és pas diferent. Sempre ens agrada fullejar el catàleg dels lots que sortiran a Subhasta a Londres. I així ho hem fet i aquí us posem l’enllaç per que pugueu somiar amb nosaltres.

Catàleg Sotheby’s London 2017

I quan us diem somiar, és somiar en estar allà assentat. Aixecant la mà per el Lamborghini mateix, o be pel espectacular Hispano Suiza K6, per un Shelby Mustang gt350, per un Porsche 911 carrera RS de 1973.

Realment, en el nostre somni sempre estem amb la mà aixecada, per quedar-nos tots els cotxes.

Maranello.

I el mateix passa a Maranello aquest dissabte 9. Una subhasta purament vermella, del Cavallino Rampante. Cotxes, prototips i curiositats de la marca seran subhastats. Entre ells, el recent trobat a Japó, únic al mon, el 1969 Ferrari 365GTB Daytona Berlinetta Alloy

o el 1959 Ferrari 250 GT LWB California Spider by Scaglietti.

Us Deixem el enllaç al catàleg també espectacular de veure.

Cataleg Maranello-Ferrari

Sempre espectacular Sotheby’s, sempre espectaculars el cotxes i sempre faraònics els preus.

Estarem pendents de a quines xifres arriben.

Salut i Benzina

cotxesclassics.cat

 

 

Be the first to comment

Leave a Reply

La teva adreça no serà publicada.


*