Clàssics a Castelldefels, al barri de El Canyar.

Castelldefels.
Aquest diumenge tocava costa. Aquest diumenge tocava esta a prop del mar. I on millor, que a Castelldefels.

Organitzada per la Associació AAVV del barri els Canyars, de Castelldefels. El Barri vivia la II trobada de Vehicles clàssics de Castelldefels.

El punt de trobada era molt a propet del conegut centre comercial Ànec Blau. Passat el centre direcció a Gavà al estacionament que hi ha al costat de una gasolinera Low Cost.

A les deu tothom i era citat. Un dels grups que vingué en bloc, els amics de Antigalles Sobre Rodes(ASR) que programaren la seva sortida d’estiu per visitar als amics de Castelldefels.

Un cop tots els assistents inscrits, la organització inicia una volta per dins de la localitat. Passant per les parts més clàssiques de la localitat. Punt final de la ruta, la Ronda Otero Pedrayo, en el cotxes restaren aparcats, fent-ne d’aquest carrer, un museu ambulant de la historia de la automoció.

Clàssics a Castelldefels.

Tal com sempre diem, ens encanta el component sorpresa. Ens encanta la nota discordant. Ens encanta veure allò que poques vegades pots veure. I avui hi era.

Ford 17 M P2 dels 60.

També, com no hi poden faltar, Seat 600, Citroën, Mini.

I fent companyia al Ford, un Capri i un parell de americans més, Camaro i Charger.

I dos de Rally per alegria del públic molt especials, Renault Dauphine i el sempre espectacular, Delta Integrale.

Bons cotxes els vistos avui a la vila, amb una molt bona acollida de públic. L’any que ve la tercera, i sempre més i millor.

Salut i Benzina.

Cotxesclassics.cat

Text:cotxesclassics.cat Fotografies: M. Castillo

1 Comment

  1. Moltíssimes gràcies per la teva publicació. Em dic Rocío Medina i sóc socia d’ASR gairebé des dels seus inicis.
    L’event a “Els Canyars” el vaig organitzar juntament amb Pepe,de l’AAVV per segona vegada. I va ser un èxit tenint en compre les previsions. Demano disculpes pel problema d’aparcament i dono les gràcies a tots els assistents per prendre’s el tema amb humor i molta comprensió. Igualment dono les gràcies a la Policia Local per a companyarnos en la ruta i facilitar l’aparcament. El proper any, més i millor.
    Gràcies a tothom.
    Rocío.

Leave a Reply

La teva adreça no serà publicada.


*