I 600&Huevos con Chorizo a Cornellà

Cornellà. HI ha reclams que inevitablement et criden l’atenció, com es el cas de la proposta per aquest dissabte al matí a Cornellà. 

“Seiscientos y huevos con chorizo”, a una de las habituals activitats de la associació de veïns de El Padró, on es suma Portal del Seiscientos i jo no hi podia faltar com a cotxesclassics.cat.

Per fer el viatge fins a Cornellà sona al cotxe un vell disc dels Estopa. Sentint les seves histories canalles. Arribo a la plaça del Pallars cap a dos quarts d’onze.

600 a Cornellà

Puc veure que ja quasi bé ha arribat tothom. La convocatòria esta limitada a 40 sis-cents i ja els tenim casi tots exposats. Una bona oportunitat per gaudir d’aquest model mític i tornar a rendir-l’hi homenatge en aquest any del seu 60 aniversari

A l’altre banda de la plaça els membres de la associació hi treballen a tot gas, cuinant l’esmorzar. Sincerament, quan una d’elles anunciava per megafonia als veïns que ja podien baixar a veure l’exposició de sis-cents i gaudir dels ous amb xoriço, no esperava una resposta com la que vaig veure.

En pocs minuts hi havia una llarga cua. No va minva en cap moment durant més d’una hora, ningú es volia quedar sense.

Poc desprès arriba un camió dels bombers de la generalitat, però no hi ha motiu per alarmar-se. Participen en las activitats programades. Els més petits tenen ocasió de pujar al camió, es posen els cascs i tímidament saluden als papàs per megafonia.

Una mica passades les dotze, tal i com estava programat, els sis-cents surten a fer un cercavila per els carrers de Cornella.

Desprès d’haver viscut aquest matí a Cornella ,una cosa ha quedat clara, als amics del Padró no els hi falten ous. I gaudeixen del suport i el seguiment dels seus veïns en gran nombre a les seves activitats.

No m’estranya, s’ho munten molt be.

Felicitats i endavant.

El Rodaclàssics.

 

1 Comment

  1. Moltes gràcies per aquesta gran crònica! Fa goig fer-se ressò quan és la nostra primera trobada, i sent tant especial com aquesta, que ha estat compartida amb la gent de l’associació de veïns del Padró de Cornellà. Esperem veure-us en la propera edició! 😉

Leave a Reply

La teva adreça no serà publicada.


*