Superat Record Guiness de 787 Seat 600, a la segona.

787 Seat 600. Si, a la segona. I de fet, tal com va començar al dia, tampoc podíem esperar que tot sortis a la primera.

Aquest Dissabte 9 de Setembre, era un dia marcat al calendari d’un gran nombre de aficionats. I per Seat tampoc era un dia qualsevol. La delegació de Seat Vehiclulos Historicos portava temps treballant per aquest dia. Preparant actes, sorpreses, activitats i la part principal, el Record Guiness de Seat 600 al Circuit de Catalunya.

L’objectiu per aquell dia era reunir 600 Seat 600. Tres setmanes avans, van tindre que tancar les inscripcions al superar de llarg els 800 inscrits. Aixi que l’objectiu principal, un cop els cotxes assegurats, aconseguir el Record, complint amb tots els requisits i detalls puntillosos de la gent dels Guinness World Records.

60 Anivesari Seat 600

El dia, no va començar d’allò més festiu. El Sol no va voler fer acte de presencia. La que no va voler faltar, va ser l’aigua. I no en format pluja fina, si no amb un diluvi com feia temps que a Montmeló no veien. Aigua, aigua i més aigua. La jornada no començava com s’esperava.

Tot i així, els participants anaven arrivant sota l’aigua. Cap es va fer enrere. Un a Un, entraren al circuit.

Gent de A Corunya, Andalusia, Madrid, Arago, Illes Balear…. inclòs un vehicle amb matrícula alemana!!!

600, 800, rèpliques Abarth i Fumichetta, les versions més nombroses.

Un buggy i un cabrio de carrossers autoritzats de la època també van fer acte de presencia.

Tot organitzat per passar el dia distrets en Familia. Food Trucks, espectacles dins la carpa de Seat, concerts al escenari. Carpes amb botigues e informació.

Mini 600 per els més petits.

Tot, per fer, la espera per la hora D, amena. Si no hagués estat per la pluja…..

Record Guinness

A les 16:00, al escenari principal es donaven les instruccions d’última hora. Molt insistents en no deixar espais superios a 5m entre 600.

Un cop instruïts, a les cinc en punt, un rera l’altre cap al circuit.

Tot estava disposat per iniciar el primer intent per el Record Guiness. Tots dins del circuit, un rere l’altre, per fer la cua més llarga de Seat 600.

El primer intent va fracassar. I ja es veia que no anàvem del tot bé. I havia molt efecte acordeo, fet que provocava cotxes distanciats uns dels altres. Aquella indicació de pròxims i velocitat constant, no va esdevenir realitat. I un cop erem tots aparcats a la recta principal, 812 600, la noticia va sonar per megafonia, no ho havíem aconseguit.

Tot i així, els de la organització del Guinness, van entendre la envergadura de la empresa i van permetre un segon intent. Aquesta vegada sí, tot i algun vehicle parat, un rere l’altre, a uns 15km/h, desfilàvem constantment per el circuit. Aquesta vegada, el final no va ser a la recta, si no al Paddock.

Es confirmà la notica, a la segona s’havia aconseguit:

Guinness World Record 787 Seat 600 per Seat!!!

787 Seat 600 d’un total de 812 que passejaven per el circuit. Qüestions pròpies al Guiness no van donar per vàlids a 25 dels participants.

Festa, rauxa i alegria per a tots els participants.

Entrega dels certificats de participació personalitzats per a cada 600 allà present i continuació de la Festa fins a mitja nit.

Gran jornada, tot i la metereologia adversa. Impressionant el poder de convocatoria de la casa Seat. Ja no per tots el 600 vinguts amb camió, sino per tots aquells que van fer centenars de quilometres amb el seu 600 per ser-hi.

Gran labor de tots els que van treballar durant la jornada com a organització, per que tot sortis de deu.

Espectacular també, la labor dels mecànics de Seat Vehiculos Historicos. Van ser varis els 600 que van requerir dels seus serveis. Ni els mecànics de la F1 ho aclareixen tant de pressa!!! Felicitats!

En definitiva, Seat va aconseguit montar una festa de les de recordar, gran, plena d’actes i de emocions.

Va ser una jornada de germanor, gent d’arreu compartint vivencies, aventures i anècdotes. Ni una sola cara llarga, tot eren somriures i alegries.

Seat va fer Molt Digne, el 60e aniversari del Seat 600.

Moltes Felicitats Seat, per el Guinness dels 787 Seat 600 i per la magnifica festa que heu regalat al aficionat i al 600.

Salut i Benzina

cotxesclassics.cat

Be the first to comment

Leave a Reply

La teva adreça no serà publicada.


*