Jornades de Patrimoni FEVA 2017: Respectuosos amb el Medi Ambient

Les jornades de Patrimoni de la Federació Internacional de Vehicles Antics(FIVA), arriben un any més.

Així mateix, la FIVA anima a totes les seves federacions nacionals associades, a convocar jornades. A utilitzar les estampes oficials de les jornades.

Aquest 2017, la Federació Espanyola de Vehicles Antics(FEVA), associada a la FIVA, en consonància amb l’òrgan superior, FIVA, convoca les seves jornades de patrimoni. Ho fa a través de la seva comissió d’història i Patrimoni.

Jornades de patrimoni

Els pròxims 23 i 24 de setembre, coincidint, amb la Festa Major de Barcelona, casualitats d’aquelles, iròniques si més no, serán les dates de les Jornades de Patrimoni a Espanya.

El leitmotiv de les jornades per aquest any 2017: Respectuosos amb el Medi Ambient.

Arran de les mesures que volen implantar òrgans com el AMB, amb les seves respectives ciutats com ara Barcelona, la FEVA a vist vital, enfocar les jornades cap aquí.

Son molts els aficionats afectats directament, i molts més indirectament per les mesures. Com sempre hem dit, és l’hora de la pinya i de la unitat. Celebrem el Leitmotiv tot desitjant, que la imatge i força es tradueixin amb taules rodones de debat amb els organismes implicats.

En aquest cas, tots els clubs que vulguin, poden demanar les plaques i adhesius corporatius adreçant-se a la web oficial de la FEVA.

A Barcelona.

I per aquest dissabte 16. A Barcelona, la gent del ACE CAFÉ organitzen una concentració de clàssics en el marc de les Jornades de Patrimoni. És imperatiu, que Barcelona tingui una de les trobades de les Jornades. Hem de fer palès, qui som, que representem i el disgust tan gran que ens han donat.

Sols 3 mesos per el inici de les Restriccions, i encara cap contacte ni negociació.

No som vells, Som Història i com a afició, som Respectuosos amb el Medi Ambient.

Salut i Benzina.

Cotxesclassics.cat

1 Comment

  1. hola buenas tardes me acabo de enterar ke me a tocado en el sorteo una cena en ace cafe barceloa yo no estaba para recojerlo pero tienen mi direccion de i meil supongo ke me lo comunicaran aatt fernando teres

Leave a Reply

La teva adreça no serà publicada.


*