XXIVª Concentració 600 i Clàssics del Biela Club 600 a Belltall

Belltall. Els  amics del Biela club 600, per aquest diumenge 17 de setembre, en tenien una de preparada.

I la feien, dins del marc de les Jornades de Patrimoni de la FEVA i del 60e aniversari del 600.

Així doncs, i un any més, celebraven la seva Trobada Nacional de Seat 600.

XXIVª Concentració

Clàssics, quilometres i Menjar. I amb aquests tres paràmetres, sempre diem, que la sortida parteix d’èxit. La proposta, sortida des de Reus per conèixer la Conca de Barberà i les Garrigues.

Nosaltres els hem interceptat en un dels bons moments, Al Esmorzar.

El punt d’esmorzar, Conca de Barberà, al poble de Belltall a Cal Feliuet. Allà han pogut recuperar forces amb un bon esmorzar de taula i Forquilla. D’allà, un cop esmorzats, seguien de ruta passant per Guimerà i la resta de poblets per acabar altra cop a la Conca de Barberà, a Montblanc.

Cotxes a Belltall.

Com dèiem, tots els cotxes amb els distintius de les Jornades de Patrimoni. Aquest adhesiu en forma de dorsal, on cada vehicle té el seu propi nombre. Record de la seva participació, tant a la concentració, com a les Jornades.

De tot una mica i fins a sumar al voltant dels 30 vehicles.

Porsche, Jaguar.

Seat 600, 124 i 850

Renault 4 i Seat 124

Mercedes, Escarabat.

30 clàssics i al voltant de 65 persones amb un únic objectiu, regalar somriures a la gent dels pobles per on han anat passant.

Al final del dia, és el que la afició pretén. Com bé estan enfocades les jornades, som respectuosos amb el Medí Ambient i amants de la Història de la automoció Mundial. I les dos coses, poden anar de braset, si ens ho permeten.

Amics del Biela Club 600, Clàssics i Històrics, gràcies per seguir endavant. La següent, celebrareu un quart de segle, la fareu sonada?

Salut i Benzina.

cotxesclassics.cat

 

 

 

Be the first to comment

Leave a Reply

La teva adreça no serà publicada.


*