155 en la Història dels clàssics

Cent cinquanta cinc. Es la xifra de moda, els tres dígits dels que tothom parla. I sobretot des del dissabte. Però no sempre, el 155, ha portat els sentiments que sorgeixen a reu. Mai, abans, aquesta xifra havia estat un nombre que provoques sensacions disperses i contraposades.

I per els que no us ho cregueu, us ho mostrem per el vostre esbarjo mental. Sabeu que ens agraden les xifres i les curiositats així que aquí en van unes quantes.

155 per Alfa Romeo.

Qui no recorda o encara baveja quan veu passar un Alfa Romeo 155. I si ho recordem, la seva estètica, quan el presentaren, tampoc va ser una revolució l’any 1992. El que ho va capgirar tot, va ser la seva presencia al mon de la competició. Qui fos pilot d’aquell 155.

155 per Massey Fergusson.

Si, aquest cop en parlarem. En parlarem, molt breument. de Tractors dels 70. I es que el 155 de Masey Fergusson va ser tot un líder de ventes. Venia de la recent compra que Massey havia fet sobre EBRO. La estètica, idèntica als EBRO Blaus però amb les enganxines i color vermell de Massey Fergusson.

155 per CASE

Però tambe del petit Case, amb estètica de tallagespa si m’apureu, però tambe un 155 que va donar bon servei al petit agricultor.

155 per Bultaco.

Com no comentar, encara que sigui per una vegada, quelcom de dos rodes. Si, la xifra tambe ens dibuixa una de les motos mítiques de Bultaco dels anys 60, La Bultaco Mercurio 155. 

155 per VOLVO.

Si, per que aquesta xifra, al any 1954 va ser tota una fita. Volvo, va presentar el seu primer esportiu descapotable, el P1900 i les xifres estratosfèriques que va presentar, van ser una velocitat màxima de 155km/h.

 

155 per SEAT i SIMCA Rallye.

I no menys important, però en una altra escala. És la xifra que tothom qui adquiria un Seat amb motor 1200 o el Simca 1000 Rally, veia com a velocitat màxima del seu cotxe. 155km/h

155 per Toyota.

L’any 1964, els Toyota Land Cruiser, equipaven uns motors de 6 cilindre en linea. Sabeu com es deia la criatura? Doncs el F155.

Ja ho veieu, 7 exemples diferent, on era quelcom positiu i important.

No descarto, que el cent cinquanta cinc de moda ara, acabi sent, quelcom, trencador. Ja ho anirem veient, això segur.

Salut i Benzina.

cotxesclassics.cat

Be the first to comment

Leave a Reply

La teva adreça no serà publicada.


*