Rubí- V Fira Retro Clàssic

Aquest cap de setaman, teniem 8 propostes d’on escollir.  8 propostes arreu de Catalunya a Banda del Rally Legends de Salou. I d’entre elles, teniem fires, exposicions i trobades. Així que no ens podíem queixar gens!

D’entre elles, trobabem anunciada la V Fira Retro Clàssic a Rubí. Organització de la cual requeia amb els Amics del Automòbils Antics de Rubí.

Dintre de la 23ª Fira de Sant Galderic, la gent del AAA de Rubí, també feien la seva, omplint la jornada per la gent de la localitat. El lloc escollit, la plaça Salvador Allende, rere els jutjats. Haig de dir, que, si fos per el GPS encara estaria buscant, però deu ser la plaça més indicada amb senyals verticals de Rubí!

Horari, extens. Tot el dia de temps per anar a veure la Fira de clàssics, de 09h a 20h.

Cotxes a Rubí.

Dintre del espai de la fira, aquesta famosa plaça de Salvador Allende, els cotxes eren la estrella principal. Entre els vehicles en venta, i els de exposició, uns 35 hi eren presents i unes 10 motos també.

Volkswagen i Mg

Chevrolet, Seat

Fiat i Austin

inclòs un willy a punt de marxa i un preciós C11.

Bona varietat de clàssics de tots els estils i gustos. El gran percentatge de vehicles en venta, descapotables. Serà que l’estiu ja s’ha acabat?

Paradetes com a tal, 3 ben montades. Recanvis i decoració per que volia fer fira.

Bon espai i bons cotxes els exposats en aquesta cinquena edició de la Retro Clàssic de Rubí.

Ves com son les coses, i no vull deixar de mencionar-ho, que va ser una grata sorpresa, veure a uns quants participants de la Fira, Diumenge tarda a la A2 direcció Barcelona. L’escarabat granate, el Blanc, l’Austin Healey i d’altres però que no hi eren a la fira. És un gust veure-ls exposats, però encara més circulant.

Amics del AAA de Rubí, a seguir treballant per la nostra afició amb aquesta energia i dedicació

Salut i Benzina

cotxesclassics.cat

 

Be the first to comment

Leave a Reply

La teva adreça no serà publicada.


*