Abrera, Ruta Solidaria contra el Cancer

Abrera. Aquest diumenge , matí d’allò més solidari a Abrera. Coincidint amb la 4ª mostra d’entitats socials, es celebra també la XV trobada del càncer d’Abrera.

Arribo a la plaça Pau Casals prop de las deu del matí. Al carrer que volteja la plaça ja hi ha més d’una vintena de cotxes. La gent ja està situada i disposada a gaudir de l’esmorzar.

Així que el primer que faig es fer la ronda per veure que tenim avui i per descomptat fer algunes fotos per que tots els podeu veure.

Clàssics a Abrera

Com tots sabeu, sempre és un plaer, Et vas trobant amb alguns que et resulten familiars, de la trobada de la setmana passada o potser no saps be de quina, però sempre, sempre, hi ha algun cotxe que no havies vist mai i que t’enamora especialment.

Ja sigui per que és un model que t’agrada particularment, per que et fa venir una especial nostàlgia o per lo ben conservat que està.

Això sí, a la meva esquena, a la plaça, avui n’hi ha molt mes. Tot al voltant tenim carpes on las entitats socials del municipi expliquen el que fan, com i a qui ajuden. N’hi ha moltes i segur que ajuden molt.

Las oportunitats de ser solidari son moltes. Des de fer una aportació per la lluita contra el càncer, comprant algun article a la parada de la AECC, recollida d’aliments per el banc d’aliments d’Abrera o fins i tot donar sang. 

Tot plegat és sempre un bon motiu per treure els clàssics a passeig.

No hi ha lloc per l’avorriment, actuacions i activitats per passar tot el matí, i els que ho vulguin desprès de la ruta solidaria, podran acabar la trobada quedant-se a dinar.

Una bon matinal, amb una molt bona finalitat.

Gràcies Vikingos del 600, sort i fins la pròxima.

 

Fer Guilló

El Rodaclàssics.

Be the first to comment

Leave a Reply

La teva adreça no serà publicada.


*