Amb en Jordi i el seu 127 a la Llacuna

La Llacuna. Sempre ens fa il·lusió viure histories com la del Jordi. La de aquest diumenge passat, era per el Jordi i el seu Seat 127, la primera trobada de clàssics a la que participaven.

La historia del Jordi i el seu 127 és la d’un BarnFind! D’un passeig per una vila de l’Alt camp, una observació dins d’un tancat i acabar el dia amb un 127 a casa, que feia 30 anys que no veia la llum del dia!

30 anys d’aquest petit 127 blanc, tancat i en el oblit de molts al qual el Jordi, ha recuperat i li ha tornat a donar vida! I dic tornar a donar vida, per dir-ho d’alguna manera, ja que aquest 127, sols havia fer 4000km! Revisió de frens, líquids, algun manguito i cap a la ITV on, ni tan sols un defecte lleu va rebre!

Doncs bé, amb en Jordi cap a la trobada de clàssics de la Llacuna.

La Llacuna

La llacuna organitzava la seva catorzena trobada de vehicles clàssics, motos i cotxes. La proposta, una entretinguda Ruta del Riu Foix.

Però abans, un bon esmorzar de pagès. Això no ens ho podem saltar, i menys si t’estrenes com es el cas de’n Jordi. Les bones costums des d’un inici.

La ruta del riu Foix, ens porta per carreteres i camins fins al castellet. Allà és reagruparen per compartir una estoneta d’un matí de Diumenge solejat.

Estona per compartir anècdotes i experiències, i moment per que el nostre protagonista, assaborís la bona afició i el bon aficionat que es el del clàssic.

La organització, després d’una estona de tranquil·litat, enfila a la comitiva altra cop cap a la plaça major de la Llacuna, per entregar els premis i convidar als participants a un vermut.

El 127 no va fallar. El Barnfind, ha estat per en Jordi la seva entrada al mon del clàssic. Per nosaltres, un plaer haver pogut compartir la història, i la primera trobada d’un 127 que ha estat a l’ombra els últims 30 anys.

Felicitats Jordi per la troballa, i gràcies per no haver dubtat ni un moment per tornar-lo a la vida.

Disfrute’l.

cotxesclassics.cat

Be the first to comment

Leave a Reply

La teva adreça no serà publicada.


*