Dia de la Seu Vella de LLeida amb el CVHLL.

Seu Vella. Com ja es tradició, des de fa molts any, la Associació d’Amics de la Seu Vella organitzen el Dia de la Seu.

És l’acte final del any, on proposen un seguit de activitats lúdiques al voltant de la seu. El record i la Historia, d’un monument, que hauria de ser Patrimoni Mundial, per tot el que ha viscut. Hem de entendre, que la historia del turó on seu la Seu Vella, es remonta a una primera ocupació dels Ibers.

Pel que fa al propi edifici de la Seu Vella, la primera pedra fou posada l’any 1203. I des de el 1203 fins a la actualitat, les ha vistes de tots els colors, de tots els règims i de tots els estats.

La gent de Lleida i la Associació d’Amics de la seu vella, n’estan molt orgullosos. Sempre acaben l’any amb lo bo i millor de Lleida al turó. Així doncs, aquest dia, pots gaudir de Castellers, comparses de Moros i Cristians. Però també Havaneres, corals i molt més per gaudir d’un bon dia al turó.

Però també, presenciar el reconeixement a persones i socis per les seves tasques al voltant del temple. Veure la presentació del llibre del any.

I dins del molt més, els clàssics no hi podien faltar al encontre. La associació del amics de la Seu vella, cridaven als aficionats dels vehicles clàssics a dur les seves joies més preuades al temple.

Clàssics a La Seu Vella.

Nosaltres hi hem estat de la ma del Club de Vehicles Històrics de Lleida, els quals ens han regalat unes imatges encantadores. Aquí us passem un petit reportatge de les joies que allà si van poder veure.

Ja veieu quines joies, Ford A, C11, Rolls Royce, Jaguar i Bentley.

Però també Seat, Fiat, Pontiac, Porsche.

Gran jornada la viscuda a Lleida, a La Seu Vella. Indret espectacular amb cotxes a la alçada.

Felicitats a Tots els que treballeu per mantenir, indrets tant especials, en punts de festa, història i cultura.

Salut i Benzina

cotxesclassics.cat

Be the first to comment

Leave a Reply

La teva adreça no serà publicada.


*