Sant Martí de Maldà, II Trobada de Clàssics

Sant Martí de Maldà. Fotografies: Joan Rosales

Us ho anunciàvem el dijous passat al Butlletí. El Diumenge 12 de Novembre era per para boig. 7 Trobades arreu del territori. Intentar ser a tot arreu és d’aquelles coses, que els creients, ho reserven per Déu.

Però en aquesta ocasió, el desplegament de cotxesclassics.cat ha estat pròxim. I una de les trobades on hem pogut estar, la IIª de Sant Martí de Maldà.

I hem anat a bord d’un preciós Seat 600 D de Segona generació del any 1968. El nostre amic Joan ha anat a passar el matí amb el seu 600.

L’esperaven per esmorzar. Tots els inscrits tenien l’esmorzar inclòs. S’agraeix, sobretot si t’ha tocat matinar o vens de lluny. No és pas el cas del nostre protagonista, tot i que 40km si el separaven de casa seva.

Clàssics a Sant Martí.

Com dèiem, II trobada de clàssics a Sant Martí organitzada per els Amics dels clàssics de la localitat.

Una bona colla de cotxes, motos i tractors s’hi trobaven. És una de les trobades multi-temàtiques de Catalunya. Tot aficionat al motor s’hi trobarà com a casa, tan veient maquinaria agrícola com els clàssics de les dues 1 4 rodes.

Per això, en cotxes la varietat era de les bones. 600, escarabat, 127, BMW, GOLF, Citroën DS i molts altres.

En l’apartat de motos, la crida ha estat molt bona també. Vespa, Ossa, Montesa…

I en l’apartat de tractors, de salivera!

Tot plegat, fent de sant Martí, una exposició del mon de les dos i les quatre rodes exquisita. Inclòs hem tingut la oportunitat de veure, un d’aquell camions de la època, de una empresa local, a punt de marxa.

Bona trobada la organitzada per els amics de clàssics de Sant Marti de Maldà. Gràcies Joan per haver-nos hi portat a tots plegats.

Salut i Benzina

cotxesclassics.cat

Fotografies: Joan Rosales

Be the first to comment

Leave a Reply

La teva adreça no serà publicada.


*