Begues, la Vª de clàssics, tot una realitat!

Begues. Fotografies: Andres Fernandez.

Els que es dediquen a organitzar festes o esdeveniments, sense ànim de lucre, coincideixen. Sempre diuen el mateix. Fins que no organitzis la mateixa festa o trobada, no la pots donar per consolidada.

Doncs aquesta colla del Amics del Vehicles clàssics de Begues ja ho poden dir!

I ho poden dir ben alt i ben clar. Per que no sols han fet la cinquena trobada aquest diumenge 12 de Novembre, si no que s’han superat.

Tot i la competencia, la gent no ha fallat a Begues, i ells no han fallat als assistents.

Cinquena de Begues.

En aquesta ocasió, hi hem anat en Vespa! Si, com ho sentiu, cotxesclassics en moto clàssica. El nostre bon amic Andres, col·laborador fixe, ha decidit anar-hi aquest cop en vespa. Suposo que el fet de fer el coll de Begues des de Gavà en dos rodes era temptador.

I tenia un al·licient. No era necessari matinar!

A les 10h era l’hora de inscripcions al C/ Alp de la localitat. Tota inscripció donava pas a l’esmorzar i per inscriure’t sols tenies un requisit. La trobada s’adequava als nous vents, per a vehicles de més de 30 anys.

Mentre esmorzaves, o després, els Amics del Vehicles clàssics de la Localitat, tenien preparada una exposició de motos antigues al Saló del Club.

Així que feina per veure-ho  tot. Tant la multitud de vehicles que s’havien fet cita com la exposició organitzada.

Clàssics a Begues.

Bona varietat de vehicles han fet cap a la cita. Pràcticament totes les marques presents.

Motos, on hi era la del nostre enviat especial, també de molt maques fora de la exposició.

I que me’n dieu daquests cabrios tan curiosos i ben cuidats?

Bona trobada la organitzada per els Amics dels Vehicles Clàssics de Begues, amb el suport del Club Clàssic Motor Club del Bages.

Un cop feta la cinquena, diuen le males llengües, que ja es fixe al calendari per les ments de tothom així que felicitats per ambdues fites. Pe la magnífica trobada i per haver conquistat la cinquena.

Salut i Benzina

cotxesclassics.cat 

 

Be the first to comment

Leave a Reply

La teva adreça no serà publicada.


*