7a.Trobada Amics dels Clàssics de Vilanova i la Geltrú

Vilanova. Estanis Vallverdú i Jordi Brunet.

Aquest passat diumenge 12 de Novembre els Amics dels Clàssics de Vilanova i la Geltrú vàrem organitzar la nostre trobada anual .

Com ja es habitual aquesta trobada de vehicles clàssics esta inclosa dins dels actes de la Fira de Novembre de Vilanova. Una de les fires multisectorials a “ cel obert “ més grans de Catalunya.

Clàssics a Vilanova.

A partir de les 9 del mati ja començava a haver-hi ambient de “ clàssics” a la plaça Soler i Carbonell , davant del Mercat municipal. El nostre club havia habilitat el gran espai d’aquesta plaça per encabir una bona quantitat de vehicles.

Vam superar el 150 vehicles inscrits! Un èxit més que acceptable, i més tenint en compte la coincidència de dates amb altres trobades al nostre pais .

Un dels grans atractius de l’edició d’enguany a estat la presencia de dos grans “ gegants “. Gegants de les nostres ciutats i carrers. Dos Pegaso de transport de viatgers dels anys ’70. Vinguts a Vilanova per incitava de la entitat ARCA ( Associacio per la restauració i conservació d’autobusos ).

Aquest grans vehicles es van poder visitar durant tota la jornada i van ser la sensació de grans i petits. El seus detalls d’altres èpoques , el seu impecable funcionament i estat de conservació son dignes d’admirar.

Agraïm la presencia de vehicles de varis clubs de Clàssics de moltes zones de Catalunya.

Dels conductors vinguts de fora, com es el cas d’un conductor d’Alcañiz , amb el seu Renault 4L. Evidentment es va emportar el trofeu al participant més llunyà.

Com a Club.

La trobada que organitzem els Amics dels Clàssics de Vilanova no es una trobada amb grans entregues de premis , grans sorteigs o un “ mega “ esmorzar. Això si, tots els que ens involucrem desinteressadament en la seva organització, l’únic que pretenem, és que els que ens visitin amb el seu vehicle clàssic o històric , s’emportin un bon record.  De la nostra ciutat i de la seva Fira de Novembre, facilitan-los un lloc “ privilegiat “ per aparcar al centre de la ciutat.

Bé doncs, visita institucional de alguns membres del consistori Vilanoví. Una breu cerimònia d’entrega de premis i agraïments als establiments i entitats col·laboradores.

Cap allà les 14 h. tots cap els seus llocs d’origen o simplement a continuar gaudint de la Fira de Vilanova. En un dia climatològicament fresquet pero esplèndit.

Gràcies Amics

Segur que es queden moltes coses per poder-vos exposar. Les converses entre amics , amistats que es retroben després de molt de temps. Els petits problemes per poder encabir els cotxes i tantes i tantes anècdotes que no seria fàcil poder explicar-les aquí en poques frases .

Una vegada més i desde la Junta directiva del club agraïm de tot cor la participació a la 7a. Trobada dels Amics dels Clàssics de Vilanova.

GRÀCIES I FINS L’ANY QUE VE !!

Estanis Vallverdú .

Be the first to comment

Leave a Reply

La teva adreça no serà publicada.


*