Estem d’enhorabona! 1er Aniversari Cotxesclassics.cat.

Aniversari. Cotxesclassics.cat esta de enhorabona.

Cotxesclassics.cat ha fet el primer aniversari!

Naixement

Un any de vida del nostre portal. Una any d’ençà que vaig decidir anar més enllà d’un somni, i convertir-lo en realitat.

I no era fàcil ni tant sols començà. Diguem que les nocions de creació i gestió de webs brillaven per la seva absència. Però les ganes i la il·lusió, podien molt més que les limitacions. I es que sempre he dit, que si no saps d’alguna cosa, millor instruir-te que quedar-te dient que no en saps.

I un cop superat l’obstacle, desprès de hores de batallar, llegir i provar tocava endinsar-se en el projecte en si. Ja que si l’objectiu era crear un web, malament haguéssim anat.

Teníem com a objectiu, omplir un espai existent. Cobrir un espai que fins aleshores, sols existia en Castellà, Anglès, Francès, Alemany….. però no en Català. I ho volíem fer per una qüestió de proximitat. El que es coneix, també, com KM0.

I d’aquesta manera, aconseguíem dos objectius. El primer, parlar de clàssics amb els clàssics, amb la gent de Catalunya i el segon, fer-ho en Català.

I no és per una qüestió sectària o política.

Objectiu Cotxesclassics.cat

Era una qüestió de realçà i posar en valor, el que tenim a casa. Posar en valor a la gent del clubs i associacions de Catalunya. Aquesta gent incansable que treballa per els clàssics i amb ells a diari. Dotar-los d’un portal on parlés d’ells, que difongués la feina feta i la per fer.

Però també un portal com qualsevol altre de clàssics, noticies, proves, actualitat, curiositats, història i denuncia. Aquesta última, per desgràcia i gràcies al AMB, ha estat continua.

Un portal on cada trobada de Catalunya es important. Sigui de on sigui, la munti qui la munti. He procurat que fos transversal, procurant que tots els clubs i associacions actives, hagueu tingut quota a la web.

Ha estat un any màgic. Màgic pel que representa iniciar quelcom nou. Quelcom nou que d’entrada et sobrepassa però que poc a poc, t’ho vas fent teu.

Incorporant novetats per fer-lo d’utilitat per tots, Mercat del Clàssic, Calendari, Clubs i Associacions i més que en breu us presentarem.

Xifres

Ha estat un any on molta gent nova a començat a formar part de casa, i que sense ells, en moltes coses dispars, fent que cotxesclassics.cat hagi esdevingut una realitat gegant.

En xifres, cotxesclassics.cat ha assolit una mitjana de 14.000 visites a pagines i 6500 sessions úniques  mensuals. Fet que ha provocat, que en el primer any de vida, haguem superat les 160.000 visites de 70.000 sessions úniques.

Quasi 2000 seguidors a Facebook i 500 seguidors a Instagram. Si no n’ets, i t’agrada el que fem, seria un plaer tenir-te com a seguidor.

Unes xifres impensables el novembre del 2016, quan publicàvem Lleida Antic, primer article del WEB i realitat amb l’últim del primer any, de Vilanova!

Un somni fet realitat, amb molt camí per endavant, i que vull fer-lo amb tots vosaltres.

Felicitats Aniversari!

Hem permetreu agrair a un seguit de persones que sense ells no hagués pogut arribar fins al dia d’avui: Ferran Guilló, Armando González, i David Allende.

Però també, a tots aquells que col·laboreu per que les trobades arribin a tothom, i tothom vegi la feina fabulosa que fan els clubs i associacions de Catalunya: Toni Pomés i Ma Jesús, Àngels Puigbó, Marcos Murcia, Estanislau Vallverdú, Javier Andrés, Andrés Fernández i Nerea Dim, Jordi Ibáñez, Joan Rosales, Francisco Almazan, Josep Ma Valero, Joan Rovira, Neus Miró, Pere Boixadera, Teresa Miró, Eudald Boixadera, Ana Subirós, Dolores Malagon.

I a tots els que ens heu anat deixant el clàssic per provar i reportar: Armando González, Angel, Paco Almazam, Joan Bultó, Joan Rovira i Montse Boada.

A tots els clubs i a tots els nostres estimats lectors, sense ells, res tindria sentit!

I Molt especialment a les que més paciència tenen: Marina, Estel i Ivet.

Gràcies a tots i totes, aquí no s’acaba, tot just acabem d’arrencar!

Aviat novetats importants!

Mentrestant.

Salut i Benzina

Marc Rovira

Cotxesclassics.cat

Be the first to comment

Leave a Reply

La teva adreça no serà publicada.


*