IV Rubió, Trobada de Clàssics de Rubió.

IV Rubió. Aquest mati de diumenge, tenia molt clar a on anar .Es celebrava la quarta trobada de clàssics a Rubió, justament on ara fa un any vaig començar a voltar per els pobles de Catalunya de  trobada en trobada. La meva primera cita, Rubió 2016.

Crec que va ser una sort començar a Rubió, per la bona acollida que vaig tenir, i per que va ser una trobada de las bones, amb molts cotxes i molta diversitat. Però aquest any com veureu s’han superat en la IV Rubió.

Això si, aquest cop m’he pres la llibertat de llevar-me una mica mes tard. Quan he arribat, cap a tres quarts de deu,  a la esplanada ja hi havia molts cotxes. El bar on repartien els esmorzars i la taula d’inscripcions anaven  plens mentre d’altres seguien arribant.

He començat a fer fotos de las joies que s’hi concentraven, avui teníem un bon numero de 124 i 1430 per exemple, esportius, americans… I quan m’he adonat els cotxes que anaven arribant ja es tenien que aparcar a fora del recinte per que la explanada era plena.

Quan a la taula d’inscripcions, a cobert, en una sala des de on es podia veure l’exposició de cotxes.  Havia baixat el ritme , he entrat a saludar.

Ja havia passat la feinada mes forta tot i que encara arribaria algun participant mes.

Al voltant d’un centenar de cotxes s’han reunit avui a la IV Rubió.

Mentre esmorzava s’han començat a sentir bramar els primers motors, algú amb ganes d’encetar ja la pujada a les Maioles.

Poc a poc s’han anant formant els primers grups per sortir i han agafat carretera entre el sonar els clàxons.

Molt bon ambient, nivell i molt bona organització. Felicitats Carme i companyia per las ganes, per tirar-ho endavant i per el bon resultat. Podeu estar contents.

Fins l’any que ve !!

Fer Guillo, EL Rodaclàssics

Be the first to comment

Leave a Reply

La teva adreça no serà publicada.


*