Calella per la Marato. 2ª Trobada de clàssics

Calella. Fotografies Anna Gimenez

Ho anunciàvem la setmana passada, en el conjunt d’activitats per la Marató de TV3. Els clàssics i els seus aficionats sempre que en tenen ocasió, mostren la seva banda més solidaria. I la gent de Calella no podien ser menos. I aprofitan la seva 2ª trobada de clàssics, la casaven amb la Marató de TV3

El punt de Trobda, al Passeig Manel Puigvert. La previsió marcada, 4 hores de exposició fixe al passeig per que els visitants poguessin veure un bon museu itinerant dels clàssics.

Per els participants, la activitat començava amb la inscripció i esmorzar. I sempre es clar, que pagar una inscripció, on saps, que el que es reculli, va a una bona causa, sempre fa de bon pagar.

Fins a les 13h, temps per passejar i per fer-la petar amb els amics d’afició. A les 13h, sortida per passejar en cercavila per Calella, per tornar novament al passeig per clausurar la trobada.

127 vehicles a Calella!

Si senyor, èxit de participació en aquesta trobada Solidaria a Favor de la Marató de TV3. 44 motocicletes i 83 cotxes es van donar cita a la localitat.

El passeig feia goig de veure!

Cotxes de totes les edats i colors, com a nosaltres més ens agrada. Un passeig ple de Sorpreses en forma de 4 rodes.

En la secció de motos, bona varietat també. Inclòs amb presencia d’una amb sidecar incorporat.

Tot plegat per conmemorar la 2º trobada de vehicles clàssics i d’època de Calella. Per mostrar la solidaritat de la nostra afició. Per posar el seu granet d’arena a favor d’una bona causa.

I es que al final del dia, poder anunciar, que s’aportaran al voltant de 1000€ per la Marató es Brutal!!

Bona feina companys, aquest es el bon camí. Felicitats a tota la organització i als participants per haver-ho fet possible!

Salut i Benzina

cotxesclassics.cat

Be the first to comment

Leave a Reply

La teva adreça no serà publicada.


*