Sortida Panda-Marbella Barcelona

Panda-Marbella. El passat 2 de desembre va tenir lloc a Barcelona la trobada. Dedicada a un dels vehicles més populars al nostre país durant els anys ’80, el SEAT Panda.

Allà, s’hi van trobar 25 assistents, que van reunir un total de 14 vehicles. Tots ells d’alguna de les diverses variants que es poden trobar d’aquest model (SEAT Panda, Marbella i Fiat Panda). Alguns d’ells eren preparacions adequades per ral·lis i raids. De fet algun havia realitzat la cada cop més coneguda “Panda Raid”. Un ral·li que travessa el desert del Marroc amb un únic requisit, fer-ho amb un d’aquests simpàtics utilitaris italo-espanyols.  D’altres mantenien un estat similar a l’original.

Els organitzadors van plantejar per aquesta ocasió una ruta per la comarca barcelonesa del Vallès Oriental. Comptava amb alguna pista de terra, finalitzant la mateixa a la població de Sentmenat, on es dugué a terme un dinar.

Jornada Panda-Marbella

Els assistents van gaudir doncs de bon menjar i de bon ambient. Aquestes trobades dedicades als Panda i Marbella de Barcelona comencen a ser una tradició per a molts d’ells. Es duen a terme des de ja fa 5 anys. La idea per part dels organitzadors és de celebrar-ne 5 anuals. Per mantenir el contacte entre els propietaris d’aquestes robustes i simples màquines, i també per a afegir-hi cada cop més i més “Pandes” en aquests esdeveniments.

La trobada, però, no va ser només lúdica. També hi va haver temps per a la polèmica decisió de l’AMB de restringir la circulació dels vehicles més antics. En aquest sentit, hi va haver una recollida de signatures i d’inscripcions de molts participants a la Plataforma d’Afectats per les Restriccions Circulatòries (PARC). Fou per descomptat un tema de reflexió i debat, donada l’afectació que té la decisió en la circulació d’aquests vehicles a la ciutat de Barcelona.

Aquestes trobades es duen a terme per la organització que hi ha a través de diversos grups en xarxes socials com Facebook o WhatsApp, amb més de 150 membres en alguns d’ells.  On cada vegada més propietaris de Panda i Marbella es troben i posen en comú les seves experiències, els seus dubtes i consells per a mantenir i cuidar d’aquestes màquines com es mereixen.

Pels interessats, el grup de Facebook és el següent: Seat Panda – Marbella Barcelona.

 Text: Cels Campos Vaqueiro  Fotografies: Jordi Presa Aguilera 

Be the first to comment

Leave a Reply

La teva adreça no serà publicada.


*