Colau i el Master En Coherencia

Colau. Sí, heu vist bé la foto de portada del article. És la Alcaldessa de Barcelona, en un magnífic vehicle històric, acompanyant els reis per la ciutat. Sí, és la mateixa, que impulsa, que aquest vehicles, i molts altres, no puguin circular per la ciutat ni la AMB.

És una imatge ofensiva, i molt.

I no és per la imatge del vehicle clàssic passejant els reis per la ciutat. No és pas aquest el problema.

Hi ha moltes localitats de Catalunya, que des de fa molts anys, Porten a Ses Majestats d’Orient amb clàssics. I hem ve al cap Riudecanyes, Riudoms o Barberà de la Conca entre molts altres!

I n’hi que ho fan per vestir la gala, i d’altres com a record històric de la Vila, el Cas de Barberà de la Conca, son els mateixos models de vehicles(un inclòs és el mateix vehicle), que els anys setanta portaven els reis a la localitat.

No és aquest el problema de la imatge.

És una qüestió de COHERENCIA i de RESPECTE. Dos dels components que ja fa temps, que la alcaldessa de Barcelona ha demostrat no sempre tenir presents.

COHERENCIA amb els fets Colau.

Si la ciutat i la AMB inicia unes actuacions que van directament contra el cotxe clàssic, no s’hi passegi. Les altres localitats on ho fan no hi van en contre.

Conscienciada com diu estar,  faci que arribin els reis a la ciutat amb Toyota PRIUS.

Convençuda com està de les seves actuacions, sense fissures, no es passegi amb els suposats criminals medi-ambientals.

Quan la ciutat no contempla excepcions per el cotxe clàssic, no en faci ús per dies màgics.

NO és de rebut, que després d’ estar un any, amb tot el sector automobilístic preocupat i nerviós, vostè es passegi amb un vehicle històric per la ciutat, quan en dos dies, li dirà que NO. I ho faci, com si res.

I com que m’agrada tenir un punt de benpensant, I sí si passeja, que sigui per agafar consciencia, i corregir punts de les Restriccions.

Si som bons pels Reis, també per la resta de dies de l’any.

Amb el desig que el Rei que l’acompanyava li hagi fet veure la llum, i la més que desitjada conversa del propietari amb la Alcaldessa, que aquesta imatge esdevingui un punt d’inflexió.

Si som bons pels reis, no som pas dolents per la Resta.

Cura amb el Medi ambient 100% SÍ, Clàssics exempts de Restriccions també.

Salut i Clàssics

cotxesclassics.cat

5 Comments

  1. “Cura amb el Medi ambient 100% SÍ, Clàssics exempts de Restriccions també.”

    traduccion: Que tengan cuidado con el medio ambiente los otros. Que para algo yo tengo un cochazo.

    • Tu lo que eres es un inculto, los coches clásicos circulan un 80%menos que los habituales, así que sus emisiones de gases a la atmósfera es inferior a la de un prius. El que usa un coche clásico a diario es que tiene un coche viejo y no lo cuida, aquí hablamos de clásicos de verdad.

  2. M’hi he deixat la pell durant 4 anys en un vehícle i m’he privat de tot tipus de luxes per poder acabar la restauració… i ara aquesta senyora em diu que l’he de llençar? I si, “tengo un cochazo” però quan no el porto vaig amb un ciclomotor o en bicicleta. No per tenir un vehicle que aparenti ser “ric” vulgui dir que ho siguis ni molt menys. Cada persona dedica el temps, calers que vol per la seva passió.

Leave a Reply

La teva adreça no serà publicada.


*