CCBC inicia temporada visitant el garraf.

CCBC inicia. Comença el any i els clubs tambe arrencant motors.

Aquest cap de setmana, el primer, ja hi havia força activitat. Des d’un Ralli a Viladrau, una fira al Empordà i un parell de encontres al voltant de la capital comtal.

Els amics del Club Clàssics Barcelona Ciutat (CCBC) volen compartir amb tots nosaltres la seva primera torbada. I la primera els ha portat a visitar el Garraf. Hora de trobada, a les 9h. I el lloc, el ja pràcticament tradicional, per les trobades del CCBC. Es a dir, tothom era convocat a les 9h al estacionament del centre comercial de la Maquinista.

Clàssics  a la trobada del CCBC

Com sempre, bona varietat de clàssics a les trobades del CCBC. Des de unes precioses 2cv Furgoneta, a Horizon, Golf, 1500, i un llarg etcètera. I tots sumant prop dels 25!!

Ruta CCBC

Primera ruta, fins al restaurant. El lloc escollit, aquesta vegada, a Castelldefels, al restaurant el Matí. Localitat ideal per esmorzar, tenint en compte la ruta dissenyada pel Garraf. S’han de agafar forces!

Un cop esmorzats, tothom cap al cotxe per anar a visitar el temple Budista del Garraf. Un temple que per la seva raresa, s’ha compartit en tot una atracció per a visitants i curiosos.

Acabada la visita, tothom enfilant cap a la capital per posar final al encontre.

Bona participació, bon ambient, bon menjar i bona gent. Tot el que es pot demanar a un diumenge amb els Clàssics.

La primera de moltes del CCBC, que tingueu un 2018 ple de clàssics i de motius per trobar-vos.

Salut i Benzina

cotxesclassics.cat

 

Fotografies(cedides): Club Clàssics Barcelona Ciutat.

 

Be the first to comment

Leave a Reply

La teva adreça no serà publicada.


*