60é Ralli Barcelona-Sitges. Estampes excepcionals a Barcelona

Aquest any 2018 el Ralli Barcelona-Sitges arribava a la fita de les 60 edicions.

60 edicions de cotxes majestuosos recorrent els quilometres entre Barcelona i Sitges. I no pas per la Pau Casals, si no per els trams de corbes de les costes del Garraf.

Seixanta edicions de glamour i cotxes de principis de segle. Seixanta edicions on hem pogut veure grans vehicles a la capital i a les nostres carreteres.

I en aquesta edició s’ha mantingut la magnifica exposició de cotxes a la Illa Diagonal els dies anteriors. Exposició magnificada el dissabte abans de la sortida, amb gaire be tots els participants allà presents. Gran moment per que tothom que vulgues si pugues acostar per veure els vehicles Històrics allà exposats.

60é Ralli Barcelona-Sitges.

Diumenge 5 de Març els dia escollit per la cita.

Tots els participants citats a les 9 del matí a la plaça de Sant Jaume de Barcelona. Recinte totalment tancat per tranquil·litat dels parrticipant, però suficientment ampli com per que els espectadors poguessin gaudir del parc tancat.

Cotxes, motos i vehicles de salvament allà presents.

Cotxes de competició, petits utilitaris i les grans berlines de luxe tampoc i podien faltar.

Motos de guerra i vehicles de bombers.

I tots acompanyats per els seus conductors i acompanyats vestits amb concordancia amb el vehicle que viatgen. Conversió de la Plaça Sant Jaume de Barcelona del 2018 en aquella dels anys 20 i 30!

El moment de la sortida, el punt àlgid. Veure com cada un d’ells es posa en marxa es excels. Sempre hi ha el que no en te tantes ganes de arrencar, però al final arrenca i a treballar.

El dia del Ralli Barcelona-Sitges es un dia molt especial. Es el dia que a la gent de Barcelona se li regalen unes imatges excepcionals. És un dia, on la capital es vesteix de principis de segle. Un dia, on veure peces de museu fora del mateixos, on participant i visitants gaudint com a nens petits.

Això Mata?

I això fa mal? Això Mata? Un dia l’any, destrossa la ciutat i el seu aire? i qui diu un dia l’any, diu un dia de tant en tant que surten.

No puc més que dedicar una línia a la reivindicació. Aquestes estampes, no diàries, si no ocasional, no poden ser restringides. Estampes com aquestes son la historia del nostre mon, son els representants del nostre patrimoni industrial.

Aquestes, i totes les altres mostres de vehicles clàssics no han de estar dins de les mesures contemplades per la AMB.

Un mon net, sí i totalment Sí. A qualsevol preu i sense cap consideració, NO

Per què a ningú li amarga un dolç oi?

Salut i Benzina.

cotxesclassics.cat

Fotografies: J.Rovira

Be the first to comment

Leave a Reply

La teva adreça no serà publicada.


*